Betöltés...

Ütközésvédő gumicsík öntapadós, 26 x 3 mm, 5 m 90915

Ár: 3.990 Ft

Univerzális felhasználhatósága révén nincs gépkocsitípushoz kötve.Leginkább az ajtók nyitásakor bekövetkező ütközések csökkentésére alkalmas, mivel a termék felfogja a nem kívánt ütést, ezáltal megkíméli a fényezést. Felhelyezése nem igényel szaktudást, de kézügyességet és türelmet mindenképp. A védeni, dekorálni kívánt felületet teljes mértékben meg kell tisztítani (por- és zsírtalanítás). Éles szerszámmal a kívánt méretre vágható, amit még a felhelyezés előtt célszerű elvégezni.
Szín: feketeHosszúsága: 5 mSzélesség: 26 mmVastagság: 3 mm
Felszerelése: 
A termék használata elsősorban fém felületen ajánlott. Műanyag felületen való felhasználás esetén (pl. natúr vagy színre fújt lökhárító) az öntapadós ragasztó mellett további (szilikon alapú) ragasztóanyag alkalmazása javasolt. A felhelyezés előtt alaposan tisztítsa meg a felületet, maradéktalanul távolítsa el a port, a viaszt, illetve az egyéb szennyeződéseket.
Jelölje meg pontosan a felhasználni kívánt méretet. Ha szükséges, rajzoljon finom ceruzával egy vonalat a karosszériára.FIGYELEM!
A méretezéskor vegye figyelembe, hogy felszerelés után az ajtók nyitását ne akadályozza a csík (legalább 1 cm-es távolság, és megfelelő szögben vágott végek javasoltak)!
Éles vágószerszámmal vágja mindkét végét pontos szögbe, szükség esetén csiszolja.
Vegye le a hátlapot, majd helyezze a csíkot a húzott vonalra. A ragasztós felület lehetőleg ne érintkezzen közben semmivel.
Nyomja határozottan és egyenletesen a felületre (puha kendő használata javasolt).
A környezeti hőmérsékletnek 15-18 °C fölött kell lennie. Javasolt forró levegő használata (hőlégfúvó, hajszárító), így tökéletes és tartós rögzítés érhető el.
Ne mossa az autót a következő 24 órában.Amennyiben a későbbiekben a ragasztóanyag hatása csökken – pl. a tisztítások, az időjárási körülmények miatt –, szilikon alapú tömítő ragasztó használata javasolt (színezett vagy áttetsző).


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Ütközésvédő gumicsík öntapadós, 26 x 3 mm, 5 m 90915" című hirdetést látja. (fent)