Betöltés...

autótakaró ponyva Mobil Garázs Hatchback S2 320-332Cm Kegel

Ár: 20.889 Ft

Mérete:

Hossza: 320-332 cm

Magassága: 125-135 cm

Szélesség: 146 cm

Kerülete: 956 cm

Amikor ponyvát választ ki, ajánljuk, hogy elsősorban a kocsi hosszát és alakját vegye figyelembe. A kocsit ábrázoló fénykép a mérvadó, mely azt a kocsit ábrázolja, melyre jó a huzat – össze kell hasonlítani a saját kocsijának az alakját a terméket ábrázoló fényképpel. A következő lépésben meg kell mérni a kocsit, különös figyelemmel a hosszára. Az utolsó méret a kerület, melyet a lökhárító magasságában kell mérni. A kocsi kerülete nem lehet nagyobb, mint a ponyva leírásában megadott méret – egy kicsit kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie azzal. A szövet, melyből a ponyva készült, igazodni fog az egy kicsit kisebb és az egy kicsit nagyobb hasonló alakú kocsihoz is, melynek a mérete nem haladja meg a fentebb megadott kerületet.



Legjobb huzatok a piacon, figyelembe véve az ár-érték arányt. Olcsók és tényleg jók!



Nagyon jó minőségű, egész évben használható BASIC GARAGE autóhuzat – vízálló, és páraáteresztő. Mivel, két fajta anyagot használtunk a huzat majdanem teljesen vízálló, erős eső esetében is, és ugyanakkor amikor plusz fokok vannak kivezeti a huzat alatt összegyűlő nedvességet. A huzat védi az egész kocsit, az alsó részével együtt a környezet káros hatásától. A belső oddala sima anyagból készült, így nem karcolja a karosszériát. Huzatot egy összehúzó zsinorral rögzítjuk, amennyiben helyesen összekötjük erős széllökésektől is védi a kocsit. Mivel ebből a sorozatból származó huzatok több méretben, és több alakváltozatban kaphatók (ahogy más huzataink is), jól összepasszolhatók konkrét kocsival. A Basic Garage huzatok napálló-, környezeti hatásokra való tulajdonságait ellenőrizték, amit midnegyik termékhez adott, írásbeli, 25 hónapra szóló garancia igazol.

A huzat védi a kocsit az esőtől (savas esőtől is), hótól, dértől, és naptól (UV-súgárzás, túlzott felmelegedés), portól, madárürüléktől, levelektől, és fák levétől. Védi a kocsit a behorpodásoktól, festék és krómozott elemek fakulásától és mattá válásától. Védi a kocsit a karcolások többségétől. Korlátozza a rozsdásódást. A funkciója a környezet káros hatásaitól való kocsi védelme, az egész év alatt. A huzat felső csíkját több rétegű, teljesen záró anyagból készült, az oldalai nehezen áteresztő, és nehezen vizet áteresztő anyagból készültek, minek köszönhetően a huzat vízálló és páraáteresztő. A huzat szürke színű, mely nagyon praktikus, és ugyanakkor nagyon jól mutat. A huzat közepén a cég neve és logója látható, valamint az anyag neve – ez garantálja a termék eredetiségét és magas minőségét.

A terméket nagyon könnyen és gyorsan fel lehet tenni. Összehajtás után a huzat nem foglal sok helyet, minek köszönhetően el lehet vinni. A Kegel-Błażusiak cég terméke, amely az autós huzatok és munkaruházat ágazatában piacvezető. Lengyelországban gyártották, főleg lengyel anyagokból, az Európai Unió minden minőségi sztenderd betartásával. Több éves tapasztalatnak, és egyre jobb kínálatnak köszönhetően, elmondható, hogy e huzatok Lengyelországban a legjobbak.



Anyaga:

Felső része - vízálló, többrétegű anyag

Oldalsó részei – vizet nehezen áteresztő, egyrétegű anyag



Előnyei:

- Vízálló és páraáteresztő anyag, mely a huzat alól elveszeti az összegyűlő párát

- Egész éven keresztül védi a kocsit:

(télen) hótól, dértől; (ősszel) esőtől, széltől, fák leveleitől és levétől; (nyáron) UV-súgárzástól, madárürüléktől; (tavasszal) virágportól, fák levétől

- Védi a kocsit a behorpodásoktól, festék és krómozott elemek fakulásától és mattá válásától.

- Könnyen feltehető.

- Az összeköthető zsinorral és más rugalmas elemekkel való rögzítésnek köszönhetőenn erősen tapad a járműhöz.

- Mivel a belső oldala sima, nem karcolja a kocsit.

- Lefedi az egész kocsit, és az aljának egy részét-

- Több méretben és alakban kapható, így könnyen összepasszolható más-más kocsival.

- 25 hónapra szóló garancia miatt biztos lehet abban, hogy nagyon jó minőségű terméket vásárol.

- Több szezonban használható – alkalmi és állandó használatra is alkalmas

- Könnyen tárolható és elvihető – nem foglal sok helyet



Rögzítési útmutató: A huzatot tiszta kocsira tegye fel úgy, hogy a nyomatot szöveg kifele nézzen. Utána maximálisan húzza össze az összehúzó zsinort és jól kösse meg. Amennyiben a huzat belső oldala piszkos ne használja. A huzat sarkainál és összehúzó zsinor felett plusz rugalmas rögzítő elemekkel rendelkezik, melyek rögzítés során a lökhárító széléhez rögzülnek. Amennyiben le szeretné venni a huzatot a fenti rugalmas rögzítő elemeket le kell venni a kocsiról. A huzatot csakis leparkolt kocsin használja – nem szabad használni amennyiben a kocsit autómentővel szállítják.







S2 hatchback











FIAT

Cinquecento, Seicento





LADA

Oka








Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "autótakaró ponyva Mobil Garázs Hatchback S2 320-332Cm Kegel" című hirdetést látja. (fent)