Betöltés...

Wallbox Pulsar Max Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / 5m Type-2)

Ár: 394.460 Ft

Hangalapú vezérlés
Élvezze a kihangosított töltésvezérlést Amazon Alexa és Google Assistant eszközeivel.

Bemutatkozik a Halo Light Standby
Élvezze a diszkrétebb töltést, vagy tartsa fényesen! Programozza be úgy a töltő halo fényét, hogy az csak akkor kapcsoljon be, amikor kapcsolatba lép a Pulsar Max készülékkel.

Okosabb megtakarítás. Napelem kompatibilis.
használjon intuitív ütemezést, vagy töltse fel napenergiával a magas energiatarifák elkerülése érdekében

Erősebb, mint valaha.
Úgy építették és tervezték, hogy ellenálljanak a kültéri és beltéri használatra. IK10 védettséggel

Könnyebb telepíteni. időt és költségeket takaríthat meg.
Új, könnyen telepíthető kialakítás a telepítési idő és a költségek csökkentése érdekében

Egyszerű használat
Ha még soha nem használt töltőt, akkor a Wallbox Pulsar Max elektromos autó fali töltő tökéletes az Ön számára. Olyan könnyen használható töltő, hogy még a felhasználói kézikönyvet sem kell elolvasnia.

Állapotvilágítás
Egy gyors pillantás elegendő ahhoz, hogy mindent tudjon a Pulsar Maxról. Állapotvilágításának köszönhetően tudni fogja, hogy a Pulsar Max még mindig tölti-e az autóját, vagy a töltés már befejeződött.

Kicsi, de erős
Fejlett technológiánk dióhéjban. A Pulsar Max ötvözi a csúcstechnológiát a kompakt mérettel. Megtalálja az összes szükséges funkciót, és még mindig jól néz ki és kompakt otthonában.

Internet kapcsolat
Lehetővé teszi a Wallbox számára, hogy WiFi hálózaton keresztül kommunikáljon a MyWalbox töltéskezelő platformjával. Frissített és szinkronizált adatok valós időben.

Dinamikus terheléselosztás
Megméri, hogy mennyi villamos energiát használ fel, és a maradékot adja az autójának. Kikapcsolja a lámpákat egy szobában?
A Power Boost automatikusan beállítja az áramellátást, és a lehető legjobb töltési élményt nyújtja Önnek.

Mobilalkalmazás
Monitorozd a töltőt valós időben és vezéreld bárhonnanIdőzíts a töltőt éjszakai töltésreValós idejű statisztikákHozzáférések kezelése a töltő zárolásávalOkos óra alkalmazás
Maximális kényelem az okosóra megoldásainkkalÉrtesítések a töltés befejeződésérőlVezéreld a töltődet bárhonnanMonitorozd a töltést valós időbenÉrtesítések
“Az autó töltése befejeződött.”“Ne felejtsd el csatlakoztatni az autódat az időzített töltés indulása előtt.”“Szoftver frissítés érhető el a töltőhöz.”Statisztikák
Töltési statisztikák minden időszakraSzűrés időperiódusok alapjánKövesd a töltési adatokat valós időbenMonitorozd a fogyasztást grafikonok segítségévelWallbox Pulsar Max elektromos autó fali töltő kompatibilis többek között az alábbi népszerű autó típusokkal:
Audi A3 E-Tron, Audi Q7 E-tron, Audi e-Tron Quattro, Audi e-Tron Sportback, BMW 94Ah, BMW i3, BMW i8, BMW 330e, BMW 740e, BMW 2 series, BMW X5, BMW 530e, Hyundai Ioniq Electric, Hyundai Ioniq Plug-in, Hyundai Kona Electric, Kia Niro, Kia Niro PHEV, Kia Optima PHEV,Mercedes B Class, Mercedes EQC 400, Mercedes EQA, Mercedes GLE 500e, Mercedes S500 PHEV, Mercedes SLS EV, Mercedes Vito E-Cell kisbusz, Mini Cooper S E Countryman, Nissan Leaf, Nissan e-NV200, Porsche 918 Spyder, Porsche Cayenne, Porsche Panamera S PHEV, Porsche Raycan Porsche Panamera 4 E-Hybrid, Renault Zoé, Renault ZE, Smart ForFour, Smart ForTwo, Tesla Model 3, Tesla Model S, Tesla Model Y, Toyota Prius, Toyota RAV4, Volkswagen e-Up!, Volkswagen e-Golf!, Volkswagen Passat, Volvo S90, Volvo V90 T8, Volvo V60, Volvo XC90 T8

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Elektromos
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Wallbox Pulsar Max Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / 5m Type-2)" című hirdetést látja. (fent)