Betöltés...

Lapp Mobility Type 2 Elektromos autó töltőkábel 7m (22 kW - 32A) - Fekete

Ár: 93.750 Ft

A LAPP Type 2 szabványos töltőkábelek csatlakoztatják EV-jét a töltőállomáshoz, töltőoszlophoz vagy fali dobozhoz - az egyszerű otthoni vagy útközbeni töltéshez. Egyszerűen csatlakoztassa a kábel csatlakozóját az autóhoz, a dugót pedig az áramforráshoz. A töltési folyamatot a fedélzeti elektronika automatikusan elindítja és befejezi. A LAPP töltőkábelek alkalmasak plug-in hibrid (PHEV) és akkumulátoros elektromos járművekhez (BEV).
A 3-fázisú csatlakozásnak (32 A) köszönhetően a kábel 440 V (AC) névleges feszültség mellett különösen gyorsan tölt.A rendkívül robusztus, járműálló kábelek és dugók ezüstözött érintkezőkkel extra tartósságot biztosítanak.A járműoldali csatlakozón található fedő sapka védelmet nyújt a por, a szennyeződés és a víz behatolása ellen a töltések között.Az aktuális IEC és EN szabványok szerint gyártott 3. üzemmódú töltőkábel, amely kompatibilis az európai járművekkel és töltőállomásokkal, valamint a CCS-csatlakozásokkal (Combo 2).

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lapp Mobility Type 2 Elektromos autó töltőkábel 7m (22 kW - 32A) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)