Betöltés...

Webasto Unite MID 4G Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / Type-2)

Ár: 580.660 Ft

Az intelligens Webasto Unite töltőállomás számos lehetőségének köszönhetően még könnyebbé teszi a mindennapokat az elektromos autóval.
Az új Webasto ChargeConnect háttérrendszernek (portálon és alkalmazáson keresztül elérhető) köszönhetően tökéletes áttekintése van a töltőállomásról, és bárhonnan, bármikor vezérelheti és kezelheti.
A ChargeConnect hozzáférést biztosít a töltőállomások aktuális állapotához, a teljes töltési előzményekhez, az energiafogyasztáshoz és még sok máshoz, bármikor és bárhonnan.
A Wallbox adatainak a nap 24 órájában, a hét minden napján, valós idejű továbbításának köszönhetően a Webasto ChargeConnect felé a legfrissebb információk mindig online elérhetők.
A töltési infrastruktúra és a felhasználói jogosultságok egy egérkattintással rugalmasan kezelhetők és digitálisan vezérelhetők.
A töltőállomás adatai a Webasto ChargeConnect portálon és az alkalmazásban jelennek meg, maximális átláthatóságot, vezérlést és biztonságot kínálva.
A Webasto Unite nemcsak egyszerű töltést tesz lehetővé, hanem egyéb intelligens funkciókat is, például helyi terheléskezelést és energiagazdálkodási rendszerekbe való integrációt.
A MID-kompatibilis mérő lehetővé teszi a töltési műveletek számlázását és költségtérítését, a mérőablak pedig a mérőértékek egyszerű leolvasását teszi lehetővé.
A töltési teljesítmény 22 kW-ig skálázható. Az integrált egyenáramú maradékáram-védelem, valamint a WLAN hotspot és a Webasto Charger Setup App segítségével felhasználóbarát konfiguráció a telepítők számára költségmegtakarítást tesz lehetővé a telepítés során.
A fali doboz falra szerelhető. Ha inkább szabadon szeretné elhelyezni, akkor egy kiváló minőségű állvány is elérhető opcionálisan.
A Webasto Unite kiváló minőségű kivitelezésével is lenyűgöz.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Webasto Unite MID 4G Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / Type-2)" című hirdetést látja. (fent)