Betöltés...

Lapp Mobility 61798 Helix Type-2 Elektromos autó töltőkábel 5m (22kW - 32A) - Narancssárga

Ár: 102.640 Ft

A LAPP HELIX Type 2 töltőkábelek csatlakoztatják elektromos autóját a töltőállomáshoz, a töltőoszlophoz vagy a fali dobozhoz – az egyszerű töltés érdekében otthon vagy útközben. Egyszerűen csatlakoztassa a kábel csatlakozóját az autóhoz, a dugót pedig az áramforráshoz. A töltési folyamatot a fedélzeti elektronika automatikusan elindítja és befejezi. A LAPP töltőkábelek plug-in hibrid (PHEV) és akkumulátoros elektromos járművekhez (BEV) használhatók.

A LAPP Type 2 töltőkábele egyszerű és gyors töltést tesz lehetővé akár 22 kW-ig nyilvános vagy magán töltőállomáson vagy fali dobozon.Szabadalmaztatott, önbehúzódó kábel alakmemóriával, amely használat után csavaros formában feltekerhető és gyorsan eltárolhatóA méretstabil kialakítás megakadályozza, hogy az EV töltőkábel összegabalyodjonA rendkívül robusztus, járműálló kábelek és dugók ezüstözött érintkezőkkel extra tartósságot biztosítanakOlajálló és hosszirányban vízálló EV töltőkábel magas nedvességvédelemmel IP55 szerint, üzemi hőmérséklet -40 °C és 50 °C közöttA Type 2-2 EV töltőkábel helytakarékos és könnyű súlyának köszönhetően könnyen kezelhető.Mode 3 töltőkábel a jelenlegi IEC és EN szabványok szerint gyártva, kompatibilis az európai járművekkel és töltőállomásokkal, valamint CCS csatlakozásokkal (Combo 2)

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lapp Mobility 61798 Helix Type-2 Elektromos autó töltőkábel 5m (22kW - 32A) - Narancssárga" című hirdetést látja. (fent)