Betöltés...

Kormányvédő 37-39cm fekete M-Sport AM2141

Ár: 3.450 Ft

A kiváló minőségű, univerzális kormányvédőnkkel nem csak a gyári kormány állapotának megóvásában lehet segítségére, hanem autója belső terének stílusos megjelenését is erősíti. Ez a kormányvédő különösen strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az UV-sugárzásnak és a mindennapi használat során fellépő kopásnak, így hosszan megőrzi eredeti állapotát. A finom textúrájú, perforált bőrszerű anyag kényelmes fogást biztosít, amely fokozza a vezetés biztonságát és komfortját.
Ez a termék gyorsan és egyszerűen felhelyezhető a legtöbb autótípusra, és a tökéletes illeszkedés érdekében fontos a megfelelő méret kiválasztása. A színes varrásokkal ellátott dizájn sportos külsőt kölcsönöz, míg az összeszerelés után is biztosítja, hogy a kormányvédő stabilan maradjon, elkerülve a csúszást és a baleseteket.
Ne hagyja figyelmen kívül a biztonságát: válassza ezt az elegáns, tartós és biztonságos kormányvédőt, amely hozzájárul járműve esztétikájához és vezetési élményéhez egyaránt. Az időtálló design és a kivételes minőségű anyaghasználat garantálja, hogy kormányvédőnk éveken át megőrzi vonzerejét és funkcionális tulajdonságait.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kormányvédő 37-39cm fekete M-Sport AM2141" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: