Betöltés...

Kutya, macska és kisállat ülés autóba A07005

Ár: 7.990 Ft

Ez az állítható biztonsági kutyahordozó és ülésbiztonsági kiegészítő tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnék, hogy kedvencük a vezetés alatt szabadon mozogjon az autóban. A hordozó stabil, strapabíró anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és ellenálló képességet a mindennapos használat során.
A termék jellemzői közé tartozik a lélegző háló, amely gondoskodik a kényelmes utazásról, és lehetővé teszi, hogy kedvencünk láthassa környezetét, miközben biztonságban van. Az állítható pántok segítségével könnyedén illeszkedik a különböző autótípusokhoz és ülésméretekhez. A hordozó összecsukható, így amikor nem használjuk, könnyedén tárolható, nem foglal sok helyet.
A csomagolás tartalmazza a szükséges pántokat a biztonságos rögzítéshez. A termék könnyen tisztítható anyagból készült, így a kisebb balesetek vagy szennyeződések sem okoznak gondot.
A hordozó elején található egy cipzáros zseb is, ahová a játékait vagy a kiegszítő termékeket el lehet helyezni.
Méretei - Hosszúság: 40 cm, Szélesség: 32 cm, Magasság: 20 cm - megfelelőek a kis és közepes méretű kutyák számára, és a pontos méreteknek köszönhetően minden autótípushoz illeszkednek.
Vásárláskor fontos, hogy ellenőrizzük az autónkban lévő helyet, és hogy a termék méretei megfelelnek-e kedvencünknek. Egy jól megválasztott hordozó nemcsak a biztonságot növeli, hanem az utazás során a kényelmet is.
Gyerek szállítására NE HASZNÁLJA!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kutya, macska és kisállat ülés autóba A07005" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: