Betöltés...

4 részes led lámpák távirányítóval ,piros és kék

Ár: 10.000 Ft


A 4 részes LED lámpák távirányítóval, piros és kék színű figyelmeztető lámpák a hűtőrácshoz ideális megoldást nyújtanak, ha ki szeretnéd emelni járművedet vagy járműosztályodat a közlekedésben. Ezek a lámpák kiválóan alkalmasak személygépkocsikhoz, platformokhoz, pótkocsikhoz, terepjárókhoz, teherautókhoz, traktorokhoz, mezőgazdasági gépekhez és más járművekhez is.

Műszaki adatok:

Fényhőmérséklet: 3000K (piros + kék)
Feszültség: DC 12V
Teljesítmény: 36W (3W LED-ek)
Fényáram: 800 lumen
Anyaga: polikarbonát
Vízállóság: IP65
Rögzítés klipekkel
Élettartam: kb. 30 000 óra
Távirányító funkciói:

A vagy D - funkcióváltás (fényjáték)
B - folyamatos világítás (nincs fényjáték)
C - BE / KI
Ezek a lámpák könnyen telepíthetők a jármű hűtőrácsára a mellékelt klippek segítségével. Az IP65 vízállósági besorolásnak köszönhetően ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, így bármilyen környezetben megbízhatóan működnek. A magas minőségű polikarbonátból készült burkolat biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Fontos megjegyzés: A telepítéshez villanyszerelő bevonása ajánlott annak érdekében, hogy a lámpák biztonságosan és megfelelően legyenek elhelyezve. A távirányító segítségével könnyedén váltogathatsz a különböző világítási funkciók között, így rugalmasan alkalmazkodhatsz a különféle közlekedési helyzetekhez és körülményekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Elektromos
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "4 részes led lámpák távirányítóval ,piros és kék " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: