Betöltés...

Üzemanyagtartály javító epoxy gyurma 20 g K2 Mega Tank

Ár: 2.350 Ft

Az üzemanyagtartályok szivárgásainak gyors és megbízható javítására tervezett K2 Mega Tank egy sokoldalú epoxi gitt, amelyet autószerelők és otthoni barkácsolók egyaránt előszeretettel használnak. Ez a professzionális minőségű javítóanyag kifejezetten a fém üzemanyagtartályok javítására készült, amely rendkívül ellenálló a benzin, gázolaj és egyéb agresszív vegyi anyagokkal szemben.
A K2 Mega Tank képlékeny konzisztenciájú epoxi keverék gyorsan megköti a sérüléseket, biztosítva ezzel az üzemanyagtartályok hosszú távú tömítettségét. Ideális választás a járműipari és ipari alkalmazások széles skáláján, beleértve a csővezetékek, hordók és kannák megerősítését és tömítését, valamint kisebb lyukak és repedések hatékony kitöltését.
A termék gyorsan megkeményedő tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a javított területet már 15 perc elteltével használatba vehessük, és teljes erejét egy napon belül eléri. A K2 Mega Tank teljes megkötését követően csiszolható és festhető, így a javítás nem csak erős, hanem esztétikailag is hibátlan marad.
A könnyű kezelhetőség és a formázhatóság miatt a K2 Mega Tank ideális megoldást nyújt különféle javítási feladatokhoz, legyen az akár egy csöpögő radiátor, acél vagy öntöttvas tartály, illetve a rézcsövek szivárgásainak megszüntetése.
Extra tulajdonság: Ez a gyurma tökéletesen használható autó hűtőjének javítására is.
Vegye figyelembe, hogy a termék nem alkalmas polipropilén (PP) és polietilén (PE) tartályok javítására.
Hőálló: max. 150°C-ig
Kiszerelés: 20 gramm
Használata:
1. Az üzemanyagtank legyen üres, tiszta és zsír- és rozsdamentes.
2. Csiszolja meg egy csiszolóváaszonnal a felületet.
3. Vágjon le mindkét végéből akkora darabot a gyurmából, melyet fel fog használni a javítás során.
4. Gyurja össze alaposan.
5. Nyomkodja a javítani kívánt helyre a gyurmát.
6. 15 perc elteltével keményedik, ekkor már akár óvatosan használható is a javított berendezés, de a teljes kikeményedését 24 óra elteltével éri el.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üzemanyagtartály javító epoxy gyurma 20 g K2 Mega Tank" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: