Betöltés...

Thule Pacific 700 tetőbox antracit, Thule 631751

Ár: 154.990 Ft

Thule tetőbox Pacific 700 síbox, antracit

Méretei: 232 x 70 x 40 cm
Tömege: 15 kg
Térfogata: 420 liter
Max. terhelhetősége: 50 kg
Szállítható: 6pár síléc / 4 snowboard
Sílécek max hossza: 220 cm
Nyitása: mindkét oldalról
Színe: fekete matt

A Thule Pacific 700 tetőbox 232 centiméteres hosszával hosszú tárgyak, horgászbotok, sílécek, sífutó lécek szállítására is teret biztosít. Nagyszerű választás, ha szeretné megnövelni autója csomagterét, 420 literes térfogatával pedig sok csomag szállítására alkalmas, de keskeny kialakítása miatt akár még egy kerékpártartó is felszerelhető mellé. A Thule Pacific tetőbox család tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden lehetséges igénynek és elvárásnak helyt álljon. A Thule Pacific tetőboxok minőségi alapanyagból készülnek és megfelelnek a legszigorúbb TÜV/GS és a CityCrash biztonsági előírásainak.


A központi zár mindkét oldalon három ponton zárja a boxot és a kulcsot csak akkor lehet kivenni a zárból, ha minden záródási pont megfelelően lezárt.
Egyedi nyitószerkezetének köszönhetően a tetőbox mindkét oldalról nyitható, megkönnyítve a felszerelést, és a ki- és berakodást.
A beépített rugós, erőrásegítő teleszkópok, segítenek, hogy Önnek minimális erőt kelljen kifejtenie a tetőbox nyitásánál, illetve lezárásánál.
A Thule egyedi rögzítési fejlesztése, rögzítőkarmokat könnyen megszoríthatjuk, ami egy kézzel elvégezhető.
A tetőbox a felszerelő készleten kívül tartalmaz 2db 2m-es állítható rögzítő hevedert, segítségével biztonságosan szállíthatja csomagjait és megóvhatja a sérüléstől.
Szerszám nélkül szerelhető a Thule négyszöglet profilú, fekete, acél tetőtartó rúdjaihoz.
Szerszám nélkül szerelhető a Thule ovális profilú alumínium tetőtartó rúdjaihoz.


A tetőcsomagtartó alapja minden autótetőn használható Thule kiegészítő termék rögzítésének. A tetőcsomagtartó (alap) autó típus specifikus, amennyiben még nem rendelkezik tetőcsomagtartó keresztrudakkal, kérje ajánlatunkat!




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Thule Pacific 700 tetőbox antracit, Thule 631751" című hirdetést látja. (fent)