Betöltés...

Szárazoló mikorszálas kendő 60x60 cm K2 Moli XXL

Ár: 3.550 Ft

A K2 MOLI XXL mikroszálas törlőkendő, mely kivételes nedvszívó képességével, finom mikroszálas szerkezetével kiváló választás bármilyen felület tisztításához és ápolásához.Ez a rendkívüli törlőkendő két különböző hosszúságú sörtével rendelkezik: a rövid, kompakt sörték tökéletesen alkalmasak kerámia bevonatok, viaszok, kötszerek és részletezők precíz felvitelére, míg a hosszabb sörték ideálisak a testfelületek gyors és csíkmentes szárításához. Mindkét típusú sörtével rendelkezve, a K2 MOLI XXL törlőkendő az autóápolás minden területén kiválóan teljesít.
A kendő anyaga, amely 80% poliészterből és 20% poliamidból áll, garantálja, hogy bármilyen tisztított felülethez biztonságosan használható legyen anélkül, hogy karcolást okozna. Ráadásul a K2 MOLI törlőkendő kiemelkedően sokszor mosható és szárítható, így hosszú távon is megbízható társ a tisztításban.
Legyen szó akár az autója részletgazdag ápolásáról, akár a háztartásban felmerülő tisztítási feladatokról, a K2 MOLI mikroszálas törlőkendő az a megoldás, amelyre szüksége van a makulátlan tisztaság eléréséhez.
Műszaki Adatok
-Méret: 60x60 cm
-Súly: 400 gsm
-Összetétel: 80% poliészter, 20% poliamid

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szárazoló mikorszálas kendő 60x60 cm K2 Moli XXL" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: