Betöltés...

Thule Motion 3 XL tetőbox fekete, Thule 639800

Ár: 335.990 Ft

Thule Motion3 XL tetőbox, síbox

A Thule Motion 3 nem csak a megjelenésről szól – a teljesítményre tervezték. Az aerodinamikára összpontosító tetőbox minimálisra csökkenti a szélellenállást, így üzemanyag-takarékos utazást biztosít. Letisztult vonalaival és kortárs esztétikájával nem csak a felszerelését tárolja, hanem kiegészíti járműve megjelenését.

Külső méretei: 215 x 89 x 43 cm
Belső méretei: 202 x 74 x 37 cm
Magasság a keresztléctől: 38 cm
Szállítható: 5-7 pár síléc / 3-5 snowboard
Sílécek max. hossza: 200 cm
Max. terhelhetősége: 75 kg
Térfogata: 500 liter
Tömege: 23 kg
Nyitása: mindkét oldalról
Színe: fényes fekete

A Thule Motion3 XL tetőbox, síbox kontúrjai, áramvonalas formája tökéletesen idomul az autóhoz, belül pedig tágas tér áll a csomagok rendelkezésére. Legyen szó családi nyaralásról, kutyájával kirándulásról vagy síelésről, a Thule Motion 3 a tér, a hatékonyság és a stílus tökéletes keverékét kínálja. Aerodinamikájával és szélesebb méretválasztékával, beleértve az új, alacsony profilú opciókat is, a Thule Motion 3 üzemanyag-hatékonyabb utazást tesz lehetővé a tárolókapacitás csökkenése nélkül. Tapasztalja meg a problémamentes felfedezést a gyorsan rögzíthető és egyszerűen használható funkciókkal, számos innovatív kiegészítővel. A továbbfejlesztett funkcionalitás, beleértve az intuitív zárszerkezetet és az egy kézzel is működtethető kétoldali nyitást, egyszerű használatot tesz lehetővé a biztonság vagy a stílus feláldozása nélkül.


Szárny alakú profil dinamikus, előre dőlő orral a csökkentett légellenállás és üzemanyag-hatékonyság érdekében. Áramvonalas kialakítása hozzájárul az alacsonyabb szélzaj, csökkentett légellánálás és optimálisabb üzemanyag fogyasztás eléréséhez.
A központi zárnak köszönhetően a kulcsot csak akkor lehet kivenni a zárból, ha minden záródási pont megfelelően lezárt. SlideLock rendszer külön zárási és nyitási funkciókkal, automatikusan a helyére zárja a fedelet és jelzi, ha a doboz biztonságosan be van zárva.
Rugós, erőrásegítő teleszkópok, amik a tetőbox nyitásánál, illetve lezárásánál segítenek, hogy Önnek kevesebb erőt keljen kifejtenie.
A felső héjon elhelyezett ergonomikus fogantyú használatával könnyedén nyithatjuk és zárhatjuk, különösebb erőfeszítés nélkül. Formája szerves része a síbox áramvonalas vonalvezetésének.
Power-Click rögzítő a legújabb fejlesztés, ami a korábbiaknál kevesebb helyet foglal el a box belsejében és egy racsnis, túlfeszítés gátlóval lett ellátva, így a Thule Motion 3 tetőbox szerelésekor nem lehet túlhúzni azt. A rögzítő karmokat könnyen megszoríthatjuk, a művelet egy kézzel elvégezhető.
A tetőbox tartozéka 3 db 2m-es Thule állítható rögzítő heveder, melynek segítségével a leszoríthatjuk csomagokat a biztonságos szállításért.


A tetőcsomagtartó, alapja minden autótetőn használható Thule kiegészítő termék rögzítésének. A tetőcsomagtartó (alap) autó típus specifikus, amennyiben még nem rendelkezik tetőcsomagtartó keresztrudakkal, kérje ajánlatunkat!

Thule Motion 3 szerelési útmutató PDF.

Thule Motion 3 XL tetőbox videó:


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Thule Motion 3 XL tetőbox fekete, Thule 639800" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: