Betöltés...

BLACK Intelligens akkumulátor töltő 12v mikroprocesszoros vezérléssel- 13507

Ár: 27.990 Ft

Intelligens akkumulátor töltő 12v-os teljesítménnyel
Újítsd be a BLACK költséghatékony, hosszú életű, mikroprocesszoros töltőt


Meguntad az olcsó, az akkumulátorodnak inkább csak ártó akksi töltőket? Ne dobd ki a pénzedet az ablakon forintos megoldásokra! Fontold meg a BLACK mikroprocesszoros vezérléssel felszerelt akksi töltőt.



Az intelligens akkumulátor töltő 12V-os teljesítménnyel, 8 lépcsős töltési metodikával egyszerre tölti és óvja akkumulátorodat. A töltés közben képes tartani a megfelelő áramátvitelt, amelyet a beépített okos processzor folyamatosan ellenőriz, így elkerülhető többek között a túlműködés és a túlmelegedés.



Trickle Charge Modulation funkciójának köszönhetően, amint az akkumulátor feszültsége közel van a névleges feszültséghez és a beállított áramerősségre már alacsony a töltőáram, akkor lebegő funkcióba kapcsol a töltő. Így a teljesen feltöltött akkumulátorba nem pumpálja tovább a kellő áramot, csupán mindig újratölti annyi váltakozó árammal, amennyi egészséges. A töltőáram tartománya 0-15V-ig, míg a kapacitása 6Ah-tól 200Ah-ig terjed.



Az intelligens akkumulátor töltőben rövidzárlat és fordított csatlakozás elleni jelző is található, így különböző hangjelzésekkel adja tudtodra, ha valami nem a megfelelő módon működik.


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "BLACK Intelligens akkumulátor töltő 12v mikroprocesszoros vezérléssel- 13507" című hirdetést látja. (fent)