Betöltés...

Matt fekete műszerfalápoló spray 750 ml K2 Polo Protectant

Ár: 2.350 Ft

Fedezze fel a tökéletes megjelenésű műszerfal titkát az innovatív K2 Polo Protectant tejjel. A speciálisan kifejlesztett formula úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az új generációs autóknál elérhető matt és félmatt fekete felületek követelményeinek, átfogó védelmet és ápolást biztosítva számukra.
Függetlenül attól, hogy a műszerfalról vagy más műanyag elemekről van szó az autóban, a K2 Polo Protectant tökéletesen tisztán tartja azokat. Visszaállítja az eredeti matt vagy félmatt megjelenést, enyhén sötétedik, kiemeli az anyag színét és kiemeli annak textúráját.
A por és az UV-sugarak káros hatásai ellen védő összetevők tartalmának köszönhetően a műszerfal nem csak tiszta lesz, de védett lesz az idő előtti öregedés ellen is.
A K2 Polo Protectant használatának bónusza az az illat, amely munka közben elkíséri Önt. A vonzó illatkompozíciók a termék használata után is sokáig megmaradnak az autóban, az autó belseje pedig friss és tiszta.
A K2 Polo Protectant gyorsan és egyszerűen alkalmazható a felületre. Nem hagy csíkokat vagy nyomokat, ami egyszerűvé és kellemessé teszi a műszerfal karbantartását. Használható minden típusú műanyaghoz, amelyet a modern autókban használnak.
A termék nagy hatékonysága garantálja, hogy a K2 Polo Protectant hosszú ideig segít Önnek gondoskodni autója belsejéről.
Használata:
1. Alaposan rázza fel a flakont.
2. Fújjon egy keveset egy mikroszálas törlőkendőre:
3. Törölje át vele a felületet.
Kiszerelés: 750 ml
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Matt fekete műszerfalápoló spray 750 ml K2 Polo Protectant " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: