Betöltés...

3mk Hardy MagSafe Mobiltelefon autós tartó/töltő - Fekete

Ár: 16.920 Ft

MagSafe-vel ellátott iPhone-hoz - stabil és biztonságos töltés vezetés közben. Töltés 15W-os teljesítménnyel - teljes akkumulátor nagyon rövid idő alatt. Alumínium ház - hatékony hőelvezetés töltés közben.

MagSafe technológiával rendelkező iPhone-hoz.Ez a modern töltő a beépített MagSafe technológiával rendelkező iPhone okostelefonokhoz készült. A mágneses töltőmodul illeszkedik a telefon belső mágneses gyűrűjéhez, melynek köszönhetően az iPhone pontosan tapad a töltőfelülethez. A mágnesek szorosan tartják a telefont, megvédve őt a leeséstől vagy a vezetés közbeni helyváltoztatástól. A töltő fogantyújának stabilizálását növeli az autó légterelő rácsához való rögzítéskor az állítható tartó. Ezért a telefon még rendkívül rázós úton is biztonságban van. Stabil és kényelmes - így utazik az iPhone a MagSafe töltővel!

Intelligens töltés 15W-os teljesítménnyelAkár 15W is lehet az a teljesítmény, amellyel a MagSafe Charger tölt. Ennek köszönhetően kevesebb mint egy óra alatt feltölti iPhone-od akkumulátorát. A töltő kompatibilis a globális Qi indukciós töltési szabvánnyal. Így garantált, hogy okostelefonod teljesen biztonságban van annak ellenére, hogy ekkora teljesítményű töltéssel töltöd. Nagyon gyors és kockázatmentes - így tölt a MagSafe Charger!

Alumínium ház a jobb teljesítmény érdekébenA 15W-os energiaátvitel különleges megoldásokat igényel. Ezért a MagSafe Charger alumínium házzal rendelkezik, amely hatékonyan vezeti el a hőt, így megakadályozza a töltő és az okostelefon felmelegedését. Ennek köszönhetően a készülék hosszú ideig tölthet nagy teljesítménnyel, a teljesítmény csökkenése nélkül. Válassza a MagSafe Charger-t, hogy hatékonyan és hidegen töltse iPhone-ját vezetés közben.

Tápellátás a beépített USB-C portrólA MagSafe Charger egy USB-C porttal van felszerelve, amely felhasználóbarát - szimmetrikus és megfordítható. A töltő USB-C-n keresztül történő táplálásával gyors és biztonságos töltési technológiát használ: Ultra Charge, Quick Charge és Power Delivery. Válassza a MagSafe Charger-t a több eszköz gyors töltéséhez!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "3mk Hardy MagSafe Mobiltelefon autós tartó/töltő - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: