Betöltés...

Wallbox Pulsar Pro Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / 7m Type-2)

Ár: 497.640 Ft

Kicsi, kompakt és megbízható. A Wallbox Pulsar Pro töltőállomás ezzel a 3 szóval jellemezhető. A Pulsar Pro töltőállomást kifejezetten elektromos autója napi töltésére fejlesztették ki. A minimalista kialakításnak köszönhetően a töltőállomás ideális otthoni használatra. A Pulsar Pro emellett OCPP-kompatibilis, így bármilyen háttérrendszerbe integrálható, ami vonzóvá teszi ezt a töltőállomást üzleti használatra is. A Dynamic Power Sharing funkciónak köszönhetően akár 100 töltőt is lehet tölteni egyidejűleg a csúcstúlterhelés veszélye nélkül. A Pulsar Pro 7 méter hosszú kábellel rendelkezik Type 2 csatlakozóval és 22 kW-os töltési kapacitással.

A Pulsar Pro könnyen telepíthető, robusztus kialakítása pedig biztosítja, hogy ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, a víznek és a pornak. Az innovatív Halo Light készenléti funkció megjeleníti a töltés állapotát, és lehetővé teszi, hogy a töltőállomás fényét a kívánt erősségre állítsa. A Pulsar Pro 2 év gyártói garanciával rendelkezik.

Töltési teljesítmény 22 kW-ig3-fázisú7 m-es kábel 2-es típusú csatlakozóvalVezérlés WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül a myWallbox alkalmazássalElőre konfigurált 4GRFIDIP55 / IK10 beltéri és kültéri telepítéshez3P EcoSmartWeight1,3 kg (kábel nélkül)Méretek 198 x 201 x 99 mm

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Wallbox Pulsar Pro Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / 7m Type-2)" című hirdetést látja. (fent)