Betöltés...

Lapp Mobility Type 2 Elektromos autó töltőkábel 7m (7.4 kW - 32A) - Narancssárga

Ár: 80.640 Ft

A LAPP Type 2 szabványos töltőkábelek csatlakoztatják EV-jét a töltőállomáshoz, töltőoszlophoz vagy fali dobozhoz - az egyszerű otthoni vagy útközbeni töltéshez. Egyszerűen csatlakoztassa a kábel csatlakozóját az autóhoz, a dugót pedig az áramforráshoz. A töltési folyamatot a fedélzeti elektronika automatikusan elindítja és befejezi. A LAPP töltőkábelek alkalmasak plug-in hibrid (PHEV) és akkumulátoros elektromos járművekhez (BEV).
A LAPP Type 2 töltőkábele lehetővé teszi az egyszerű és gyors, akár 7,4 kW-os töltést nyilvános vagy privát töltőállomáson vagy fali dobozon.Ideális megoldás a biztonságos, stabil töltéshez 250 V (AC) névleges feszültségen, közbenső kábelbe épített vezérlődoboz nélkül.A rendkívül robusztus, járműálló kábelek és dugók ezüstözött érintkezőkkel extra tartósságot biztosítanakA járműoldali csatlakozón lévő fedő sapka véd a por, a szennyeződés és a víz behatolása ellen a töltések között.Olajálló és hosszirányban vízálló EV töltőkábel magas nedvességvédelemmel az IP55 szabvány szerint, üzemi hőmérséklet -40 °C és 50 °C között.A Type 2 EV-töltőkábel helytakarékos és kis súlyának köszönhetően könnyen kezelhető.Az aktuális IEC és EN szabványok szerint gyártott 3. üzemmódú töltőkábel, amely kompatibilis az európai járművekkel és töltőállomásokkal, valamint a CCS-csatlakozásokkal (Combo 2).

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lapp Mobility Type 2 Elektromos autó töltőkábel 7m (7.4 kW - 32A) - Narancssárga" című hirdetést látja. (fent)