Betöltés...

NRGkick 12701001 Type-2 Elektromos autó töltőkábel 7.5m (22 kW - 32A)

Ár: 396.050 Ft

A rendkívül innovatív, hordozható NRGkick töltőegység az egyik legbiztonságosabb és legintelligensebb töltőegység a piacon.
Az NRGkick segítségével a lehető leggyorsabban tölthető bármely szabványos aljzaton és akár nyilvános töltőállomásokon is (22 kW-ig, 1/2/3 fázis). Az úttörő, szabadalmaztatott biztonsági dugaszolórendszer minden fázistüskén hőmérséklet-felügyelettel biztosítja, hogy kizárják a megperzselt aljzatokat, függetlenül attól, hogy CEE32, CEE16 vagy normál háztartási aljzatokról van szó.
Az olyan újítások, mint az autonóm terheléskezelés, az áramszünet elleni védelem, a helyileg hozzárendelhető töltési jelentések WLAN-on keresztül, valamint a kiegészítő funkciók alkalmazáson keresztüli bármikori frissítésének lehetősége (például fotovoltaikus vezérlésű töltés fázisváltással) bizonyítják, hogy az NRGkick-kel többre is képes. technikailag az idő csúcsa, de messze túl van azon.
Az NRGkick segítségével minden 2-es típusú interfésszel rendelkező elektromos autó, legyen az 1-, 2- vagy 3-fázisú, a lehető legnagyobb váltakozó áramú töltési sebességgel (22 kW-ig) tölthető.
A háztartási aljzathoz képest ez azt jelenti, hogy a töltés akár 10-szer gyorsabb.
A hagyományos háztartási aljzatokhoz való csatlakoztatáskor az NRGkick természetesen betartja a vonatkozó országspecifikus előírásokat.
Az NRGkick néhány soha nem látott biztonsági funkciót kínál, mint például a szabadalmaztatott biztonsági dugaszrendszer kihúzásérzékelővel és ívvédelemmel, valamint hőmérséklet-felügyelet minden egyes fázistüske egyes csatlakozóihoz, védővezető tesztelése hurokimpedancia méréssel, mellékárammal együtt védelem (AC, DC + 6 mA), hálózati frekvencia diagnosztika, automatikus önteszt, lopás- és szabotázsvédelem, túlfutás elleni védelem és még sok más.
Az NRGkick rendelkezik Bluetooth és WLAN interfésszel, valamint hozzáféréssel az NRGkick Cloudhoz és a Web API-hoz.
Bármikor hozzáférhet a töltőegységhez, és használhatja az összes speciális funkciót az ingyenes NRGkick alkalmazással iOS-re és Androidra.
Annak érdekében, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá az NRGkickhez, az jelszóval védett. Az alkalmazásban csak a megfelelő jelszóval lehet beállításokat elvégezni.
A kis méretek és a praktikus méretek biztosítják, hogy a fixen szerelt fali dobozokkal ellentétben szükség esetén bárhová könnyen elvihető.
Az NRGkick nemcsak frissíthető, hanem az OTA-frissítéseken keresztül abszolút jövőálló is, mivel az új funkciók és fejlesztések automatikusan letöltődnek az NRGkickről, és azonnal elérhetők.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "NRGkick 12701001 Type-2 Elektromos autó töltőkábel 7.5m (22 kW - 32A)" című hirdetést látja. (fent)