Betöltés...

Lapp Mobility 64692 Basic Type 2 Elektromos autó hordozható töltő (1,8kW - 8A)

Ár: 217.540 Ft

Teljes rugalmasságot biztosít a biztonsági csatlakozón keresztül. Egyszerűen csatlakoztassa a kábel 2-es típusú csatlakozóját az autóhoz, a dugót pedig az aljzathoz. A fedélzeti elektronika automatikusan elindítja és befejezi a töltési folyamatot.
A LAPP töltőállomás plug-in hibrid (PHEV) és akkumulátoros elektromos (BEV) járművekhez alkalmas.

A LAPP Mode 2 töltő egyszerű, mobil töltést tesz lehetővé szabványos hálózati aljzatokon (CEE 7/3 biztonsági aljzat, E/F típusú dugó) keresztül, és ideális az otthoni garázsban vagy vésztöltő kábelként az úton.Ideális megoldás biztonságos, stabil töltéshez 1,8 kW-ig és 240 V névleges feszültségig (AC) összekapcsolt vezérlődobozsalA robusztus, járműálló kábelek és dugók ezüstözött érintkezőkkel és a cseppálló vezérlődoboz (IP67 szerint vízálló) extra tartósságot biztosítanakA jármű oldali csatlakozón lévő fedősapka megvédi a por, szennyeződés és víz behatolását a töltések közöttEV töltőkábel magas nedvességvédelemmel az IP55 szerint, üzemi hőmérséklet -25 °C és 45 °C közöttA Type 2-2 EV töltőkábel helytakarékos és könnyű súlyának köszönhetően könnyen kezelhető.Különösen biztonságos a túláram- és túlfeszültségvédelemnek, valamint a hálózati csatlakozóban és a kábelbe épített vezérlődobozban (ICCB) lévő hőmérséklet-felügyeletnek köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lapp Mobility 64692 Basic Type 2 Elektromos autó hordozható töltő (1,8kW - 8A)" című hirdetést látja. (fent)