Betöltés...

Extralink EX.31865 BS-PCD030 Type-2 Elektromos autó töltőkábel 5m (3.6 kW - 16A)

Ár: 115.170 Ft

Bemutatjuk Extralink hordozható elektromos töltőnket , amely tökéletes megoldás a mindig úton lévő elektromos járművezetők számára.
Ez a töltő kompakt és könnyen hordozható , így tökéletes kelléke kirándulásokhoz, kempingezési kalandokhoz és bármilyen más szabadtéri tevékenységhez.
A hordozható elektromos töltőt úgy tervezték, hogy a legtöbb EV-modellel működjön, és beépített kijelzője is mutatja a töltés folyamatát, így folyamatosan figyelemmel kísérheti azt.
Az IP67 besorolás garantálja az időjárásállóságot.

A karcsú LCD-kijelzővel felszerelt elektromos töltőnk valós idejű információkat nyújt a töltés állapotáról, beleértve a teljes feltöltődésig hátralévő időt is.

A termék A típusú 6mA hibaáram-védelemmel van felszerelve, amely megfelel a legújabb EU biztonsági szabványoknak

Mindig figyelje a töltő üzemi hőmérsékletét. Ha a töltő túllépi a biztonságos hőmérsékletet, azonnal leáll, és a töltési rendszer automatikusan folytatható, ha a hőmérséklet visszatér a normál értékre.

Az intelligens chip automatikusan kijavítja a gyakori töltési hibákat a stabil működés érdekében.

A termék minden vonatkozó tanúsítványon átesett Európában és Észak-Amerikában, ami biztosítja, hogy a termék teljes bizalommal értékesíthető és használható legyen.

Az EV hordozható töltő IP67 besorolással rendelkezik , ami azt jelenti, hogy teljesen porálló, és akár 30 percig is ellenáll akár 1 méteres vízbe való merítésnek.
Ez a minősítés biztosítja, hogy a töltő védve legyen az időjárás viszontagságaitól, és még a legzordabb körülmények között is működjön.
Az utazásra összpontosíthat anélkül, hogy aggódnia kellene a töltő biztonsága és megbízhatósága miatt.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Extralink EX.31865 BS-PCD030 Type-2 Elektromos autó töltőkábel 5m (3.6 kW - 16A)" című hirdetést látja. (fent)