Betöltés...

Lapp Mobility 65311 Type 2 Elektromos autó töltőkábel 5m (22 kW - 32A) - Narancssárga

Ár: 125.930 Ft

A LAPP Type 2 szabványos töltőkábelek csatlakoztatják elektromos autóját a töltőállomáshoz, a töltőoszlophoz vagy a fali dobozhoz – az egyszerű töltés érdekében otthon vagy útközben. Egyszerűen csatlakoztassa a kábel csatlakozóját az autóhoz, a dugót pedig az áramforráshoz. A töltési folyamatot a fedélzeti elektronika automatikusan elindítja és befejezi. A LAPP töltőkábelek plug-in hibrid (PHEV) és akkumulátoros elektromos járművekhez (BEV) használhatók.

A LAPP Type 2 töltőkábele egyszerű és gyors töltést tesz lehetővé akár 22 kW-ig nyilvános vagy magán töltőállomáson vagy fali dobozon.A 3 fázisú csatlakozásnak (32 A) köszönhetően a kábel különösen gyorsan töltődik 440 V (AC) névleges feszültség mellett.A rendkívül robusztus, járműálló kábelek és dugók ezüstözött érintkezőkkel extra tartósságot biztosítanakA járműoldali csatlakozón lévő fedősapka megvédi a por, szennyeződés és víz behatolását a töltések között.Olajálló és hosszirányban vízálló EV töltőkábel magas nedvességvédelemmel IP55 szerint, üzemi hőmérséklet -40 °C és 50 °C közöttA Type 2-2 EV töltőkábel helytakarékos és könnyű súlyának köszönhetően könnyen kezelhető.Mode 3 töltőkábel a jelenlegi IEC és EN szabványok szerint gyártva, kompatibilis az európai járművekkel és töltőállomásokkal, valamint CCS csatlakozásokkal (Combo 2)

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lapp Mobility 65311 Type 2 Elektromos autó töltőkábel 5m (22 kW - 32A) - Narancssárga" című hirdetést látja. (fent)