Betöltés...

Baseus mágneses autós Telefontartó Apple iPhone 12/13 modellekhez #fekete

Ár: 10.040 Ft

Baseus mágneses autós tartóA Baseus SULD-01 mágneses autós tartó stabil, biztonságos rögzítést biztosít az Apple iPhone 12 készülékhez.
Előnyeitől függően 2 módon használhatja - a műszerfalra vagy a szellőzőrácsra helyezve.
A 360° forgatásnak köszönhetően a Baseus SULD-01 pontosan oda pozícionálható, ahová szüksége van rá.Ideális az iPhone-hozA tartó kiváló minőségű NdFeB mágnessel van felszerelve, amely tökéletesen illeszkedik az iPhone beépített mágneses összetevőihez.
Vonzóereje igazán nagy, így rendkívül stabil, biztos tartást tud nyújtani a telefonodnak.
Nem kell aggódnia okostelefonja biztonsága miatt vezetés közben - még az ütések és a göröngyös utak sem jelentenek majd problémát!Élvezze az egyszerű használatotA Baseus SULD-01 kivételes használati kényelmet is biztosít.
Mivel az NDFeB mágnes tökéletesen illeszkedik az iPhone mágneses elemeihez, nincs szükség további fém alkatrészek felszerelésére.
A telefont sem kell kivenni a tokból.
A tartó mágneses mezeje olyan erős, hogy áthatol a tokon, és minden helyzetben stabil rögzítést biztosít.Válassza ki, hogyan és hová szeretné felszerelniA fogantyút ott használja, ahol szeretné.
Rögzítse a szellőzőrácshoz a szilikon kupakkal ellátott, biztonságos fogókapocs segítségével, vagy helyezze az autó műszerfalára - a kiváló minőségű 3M ragasztó garantálja a megbízható stabilitást.
A Baseus SULD-01-et pontosan úgy használhatja, ahogyan szeretné - az Ön kényelme a legfontosabb!Szabadon beállíthatja a pozíciójátA tartó feje 360° -ig forgatható, ami korlátlan lehetőséget biztosít arra, hogy a telefon pozícióját az Ön preferenciáihoz igazítsa.
Állítsa függőlegesen vagy vízszintesen, állítsa be a dőlését, és használja például a navigációt.
A Baseus megadja Önnek az álmai szabadságát, és hagyja, hogy elfelejtse a nyakfájást vagy az okostelefon képernyőjének idegesítő tükröződését.Felejtse el az interferenciátA fogantyú okos kialakításának köszönhetően nem kell aggódnia az esetleges jelinterferenciák miatt.
A stabil és zárt mágneses mező nem befolyásolja a kapcsolat minőségét, és lehetővé teszi, hogy akadálytalanul telefonálhasson vagy navigálhasson.
A Baseus SULD-01 készülékkel elfelejthet minden problémát!
Márka
Baseus
Név
Mágneses autós tartó (műszerfalhoz és légkijáratokhoz)
Modell
SULD-01
Anyag
Fém + üveg
Folyamat
Oxidáció
Szín
Fekete
Méret
63mm
Telepítés módja
Ragasztás/csavarozás
Fix pozíció
Középkonzol/légkivezetés
Alkatrészek
Vaslemez x1

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Baseus mágneses autós Telefontartó Apple iPhone 12/13 modellekhez #fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: