Betöltés...

Telefontartó visszapillantó tükörre hosszú karral W16402

Ár: 2.450 Ft

A visszapillantó tükörre helyezhető telefontartó kiváló megoldást nyújt azoknak, akik vezetés közben is szeretnék telefonjukat biztonságosan, mégis könnyen elérhető helyen tartani. Ennek a telefontartónak az állítható dőlésszöge és a 360°-ban elforgatható kialakítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen az Ön igényeihez igazíthassa a telefon pozícióját. Akár vízszintesen, akár függőlegesen szeretné használni, ez a tartó alkalmazkodik az okostelefon különböző szögeihez is.
A tartó egy univerzális csatlakozóval van ellátva, így nem csak a visszapillantó tükörre, de a fejtámlára vagy akár a kormánykerékre is könnyedén felszerelhető, így a telefonját különböző helyzetekben is használhatja. A fogantyú szélessége állítható, így akár 10 cm széles eszközök is rögzíthetők benne, ami biztosítja a különböző méretű telefonokkal való kompatibilitást.
Specifikációk:
-Anyag: 1,5 mm vastag ABS
-Fogantyú szélessége: állítható, 5-10 cm között
-Szín: feketeEz a telefontartó nemcsak praktikus, hanem az úttestre való odafigyelést is elősegíti, mivel a telefon kezelése közben sem kell levenni a tekintetet az útról. Tökéletes választás azok számára, akik fontosnak tartják a biztonságos vezetést, miközben szeretnék telefonjukat is használni.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Telefontartó visszapillantó tükörre hosszú karral W16402" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: