Betöltés...

Turtle Wax Spray Wax & Dry ( Wax it Wet) 500ml 52795

Ár: 2.850 Ft

A Turtle Wax Wax & Dry (korábban ismert mint Turtle Wax Wax It Dry) egy speciálisan kifejlesztett autóápolási termék, amely megerősített nano-polimerekkel rendelkezik. Ezek a nano-polimerek növelik a termék teljesítményét és tartósságát, száradás után egy ragyogó és tartós filmréteget képezve a kezelt felületen.
Fő Jellemzők és Előnyök:
-Nano-Polimer Technológia: A nano-polimerek megerősített keveréke biztosítja a kiemelkedő teljesítményt és tartósságot.
-Tartós Filmréteg: A száradás után keletkező filmréteg hosszan tartó fényt és védelmet nyújt a festett felületeknek.
-Csiszolóanyag-mentes Formula: A termék nem tartalmaz csiszolóanyagokat, így nem hagy nyomot vagy karcolást a kezelés után.
-Szilikon és Nano Polimerek: A szilikon polimerek és nano polimerek kombinációja biztosítja a tökéletes bevonatot.
-Víz Tartalmú Készítmény: A víz alapú formula környezetbarát és könnyen alkalmazható.
-Gyors Hatás: A gyorsan ható formula azonnal ragyogóvá teszi a festett felületeket.
-Porszerű Maradék Nélkül: Nem hagy porszerű maradékot, így tiszta és fényes felületet biztosít.
-Univerzális Alkalmazhatóság: Alkalmazható minden típusú festett felületen.A Turtle Wax Wax & Dry ideális választás azok számára, akik gyors és hatékony megoldást keresnek autójuk fényezésének védelmére és ragyogtatására. Ez a termék könnyen alkalmazható, és a modern autóápolási technológia legjobb elemeit ötvözi, hogy autója fényezése hosszú ideig megőrizze szépségét és fényét.A Turtle Wax Wax it Dry használata egy egyszerű, mégis hatékony folyamat, amely biztosítja, hogy gépjárművének fényezése csillogó és védett maradjon. Az alábbiakban részletesen ismertetem a termék helyes alkalmazásának lépéseit:
Használati Útmutató:
- Tisztítás és Szárítás: Kezdje azzal, hogy alaposan mossa le a gépjárművet, majd öblítse le és szárítsa meg. A tiszta és száraz felület biztosítja, hogy a wax a lehető legjobban tapadjon és hatékonyan fejtse ki hatását.- Rázza fel a Flakont: Rázza fel jól a Turtle Wax Wax it Dry flakont a használat előtt, hogy az összetevők teljesen összekeveredjenek.- Felvitel: Fújja rá az anyagot a gépjárműre, elemenként haladva. Minden részre csak egy kis mennyiségű anyag szükséges.- Lepolírozás: Törölje át a felületet egy szarvasbőr kendővel vagy puha ruhával. Ez segít felszívni a maradék vizet és szétteríteni az anyagot a felületen. Ezután hagyja megszáradni a felületet.Különleges Tulajdonságok:
-A Turtle Wax Wax it Dry használható egyaránt nedves és száraz felületeken, ami növeli a termék alkalmazhatóságának rugalmasságát.Ez a wax tökéletes választás azok számára, akik gyors és egyszerű megoldást keresnek autójuk fényezésének védelmére és fényesítésére. A Turtle Wax Wax it Dry modern formula segítségével autója fényezése hosszú időn át csillogó és védett marad.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Turtle Wax Spray Wax & Dry ( Wax it Wet) 500ml 52795" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: