Betöltés...

Gyorskötésű (90 perces) fekete szilikon tömítő paszta 85 gramm Permatex 25228

Ár: 2.350 Ft

Ez a magas hőtűrő képességgel bíró gyorskötésű szilikon paszta kiválóan alkalmas autószervizek számára, ahol a gyorsaság kritikus fontosságú. A járművek 90 percen belül visszaadhatók a forgalomba, ami a szervizek számára jelentős időmegtakarítást jelent. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy nem tartalmaz ecetsavat, és a hőtűrő képessége rendkívül magas, terjed -53°C-tól egészen +260°C-ig.
A paszta alacsony viszkozitása miatt könnyen kinyomható a tubusból, ami elősegíti a sima és gyors alkalmazást. Kiválóan pótolja a legtöbb vágott tömítést, így sokoldalúan használható. Alacsony szaga és illékonysága még inkább megkönnyíti a használatát, és nem korrozív jellege növeli a biztonságot. Az anyag ellenáll az ATF olajnak, a motorolajnak és a hűtőfolyadéknak is, ezáltal megbízható megoldást nyújt a különféle járművekben.
Alkalmazási területei széleskörűek, többek között vezérlőmű borítások, sebességváltó edények, szelepfedél tömítések, olaj edények, vízszivattyúk, sebességváltó rendszerek, szívócsatorna végének tömítésére és kompresszorok esetén is alkalmazható.
Fontos megjegyezni, hogy a termék nem áll ellen a benzinnel szemben és nem festhető. Ezért alkalmazásakor figyelembe kell venni ezeket a korlátozásokat a legmegfelelőbb eredmény elérése érdekében.
Alkalmazási útmutató:
-Tisztítsa meg alaposan és szárítsa meg a felületeket.
-Minden koszt, zsírt és olajat távolítson el.
-Vágja a tubus végét a szükséges méretre.
-Az alkalmazott szilikoncsík vastagsága legyen 2-6 mm közötti.
-Ügyeljen arra, hogy a felületen lévő összes lyukat a szilikoncsík teljesen körülvegye.
-A szilikon felhordása egyik felületen történjen.
-Amennyiben előregyártott tömítést frissít fel, a tömítés mindkét oldalára vigyen fel szilikont.
-Mivel a szilikon 15 perc alatt köt, az összeillesztendő felületeket azonnal illessze össze.Kiszerelés: 85g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.11
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Gyorskötésű (90 perces) fekete szilikon tömítő paszta 85 gramm Permatex 25228" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: