Betöltés...

Widmann kerékkulcs készlet 4 darabos vékonyfalú védőhüvelyes (WM-SOC4)

Ár: 15.900 Ft

Widmann WM-SOC4 Kerékkulcs Készlet - 4 Darabos

Termék Jellemzők
A Widmann WM-SOC4 kerékkulcs készlet egy nélkülözhetetlen eszköz minden autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja járműve karbantartását. A készlet tartalmaz négy darab kulcsot, amelyekkel a kerékcsavarokat kíméletesen, az ötvözött felnik megrongálása nélkül lehet meglazítani vagy meghúzni.


4 darabos készlet: A készlet minden szükséges méretet tartalmaz, hogy bármilyen helyzetben kéznél legyen a megfelelő eszköz.
Alkalmazhatóság: Használható ütvecsavarozóval, dinamometrikus kulccsal vagy 1/2 colos racsnival.
Védelem: A kulcsok vékonyfalúak és védő nylon hüvellyel vannak ellátva, ami óvja az ötvözött felnik csavarlyukait a sérülésektől.


Csomag Tartalma
A készlet minden szükséges méretet tartalmaz, hogy a kerékcsavarok szakszerű szerelése gyerekjáték legyen:


1/2 colos erődugó ötvözött felnihez 17mm
1/2 colos erődugó ötvözött felnihez 19mm
1/2 colos erődugó ötvözött felnihez 21mm
1/2 colos erődugó ötvözött felnihez 22mm


️ Miért Különleges a Widmann WM-SOC4?
A Widmann WM-SOC4 kerékkulcs készlet kiemelkedik a hasonló termékek közül a magas minőségű anyaghasználatával és a felhasználóbarát tervezéssel. A vékonyfalú kialakítás és a nylon védőhüvely biztosítja, hogy a felnik épségben maradjanak, még a legnehezebb körülmények között is. ️

Használati Előnyök
Az eszközkészlet használata egyszerű és kényelmes, így akár kezdő autószerelők is bátran használhatják. A különböző méreteknek köszönhetően minden szituációban megtalálható a megfelelő méret, legyen szó akár a családi autó, akár a versenygép kerékcsavarjainak cseréjéről.

Vásárlói Elégedettség
A Widmann WM-SOC4 kerékkulcs készlettel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy egy megbízható és hosszú távon használható terméket vásárolnak. A készlet minden darabja ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak és a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a kerékcsavarok szerelése gyors és kíméletes legyen. Válassza a Widmann WM-SOC4 kerékkulcs készletet, és élvezze a minőségi munkavégzés minden előnyét!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Widmann kerékkulcs készlet 4 darabos vékonyfalú védőhüvelyes (WM-SOC4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: