Betöltés...

Bluetooth FM transzmitter, autós töltő LCD kijelzővel - zenelejátszás, hívások kezelésére, beépített mikrofonnal T819 (BBD)

Ár: 13.990 Ft

Szeretnéd kedvenc zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben a telefonodat is töltheted és a hívásaidat is biztonságosan fogadhatod? Ezzel a Bluetooth FM transzmitterrel és autós töltővel ezeket mind megteheted! A szivargyújtóról működő eszköz Bluetooth segítségével lejátsza a mobilodról a kedvenc zenéidet, közben pedig 2 USB bemeneten keresztül is töltheted a készülékeidet. Roppant egyszerűen csatlakoztatható az autórádiódhoz, csak állítsd be a transzmitter kijelzőjén látható hullámsávot a rádión és már hallhatod is a telefonodról betett zenéket vagy fogadhatod a hívásaidat. A beépített mikrofonnal vezetés közben is biztonságosan telefonálhatsz, anélkül, hogy a kezedbe vennéd a telefont, és a 2 db USB csatlakozón keresztül töltheted a mobilodat vagy egyéb eszközödet. Micro SD kártyáról vagy pendrive-ról is lejátszhatod a zenéket vele, de akár AUX kábelen keresztül is csatlakoztathatod hozzá telefonodat. Főbb jellemzői: Bluetooth FM transzmitter Szivargyújtóról működik LCD kijelző Bluetooth hatótáv: 10 m 2 db USB és 1 AUX kábel bemenettel, TF kártya olvasóval Zenelejátszás SD kártyáról és pendrive-ról Hívás fogadására is alkalmas Beépített mikrofonnal

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Bluetooth FM transzmitter, autós töltő LCD kijelzővel - zenelejátszás, hívások kezelésére, beépített mikrofonnal T819 (BBD)" című hirdetést látja. (fent)