Betöltés...

Univerzális, vízálló védőhuzat autóülésekre - 3 rétegű anyagból - megvéd a nedvességtől és a szennyeződésektől, fekete (BB-21791)

Ár: 17.990 Ft

Az ülésvédő egyfajta burkolat, amely megvédi az autó hátsó ülését a szennyeződéstől, nedvességtől és sérülésektől. Ez a védőhuzat különösen akkor hasznos, ha állatokat, gyerekeket és olyan tárgyakat szállít, amelyek nyomokat hagyhatnak a kárpiton az autóban. Szeretnéd megvédeni az autódban az ülést, és még nagyobb kényelemre szert tenni vezetés közben? Ez az autóülés huzat magasabb hőmérsékleten is biztosítja az utazási kényelmet. Hidegebb évszakokban azonban szigeteli a testet az ülés hideg felületétől, így kevésbé fogsz fázni az utazások során. A huzat elősegíti a helyes testtartást. Segítségével megóvhatod az ülés kárpitját a szennyeződésektől, kopástól és sérüléstől. A védőhuzat könnyen tisztítható anyagokból készült. Univerzális méretének köszönhetően a legtöbb autóhoz alkalmas. Előnyei: Vízálló 3 rétegű anyag Könnyen felszerelhető A legtöbb piacon lévő autóhoz illeszkedik Véd a kárpit szennyeződésétől Könnyű felszerelés a fejtámlákra Tartós Lyukak ISOFIX-hez és övekhez Univerzális: autóülésekhez és állatok szállításához Erős szálakkal varrva Védi az ülést a gyermek szennyeződései ellen. Műszaki adatok:  - szín: fekete; anyaga: codura 600x600 / poliészter töltet / polipropilén nem szőtt szövet; vízálló: igen; méretei: háttámla: 127 x 59 cm, ülés: 134 x 48 cm; alsó ülésvédelem: 112 x 21,5 cm; súly: 1,05 kg; súlya a csomagban: 1,10 kg.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Univerzális, vízálló védőhuzat autóülésekre - 3 rétegű anyagból - megvéd a nedvességtől és a szennyeződésektől, fekete (BB-21791)" című hirdetést látja. (fent)