Betöltés...

Multifunkciós, 3 rekeszes tárolókosár praktikus fogantyúkkal és tetővel - cipők, könyvek tárolására, csomagtartó rendszerezésére - 59x35x30 cm (BB-218

Ár: 13.690 Ft

Tartsd rendben az autód csomagtartóját könnyedén és hatékonyan egy prémium minőségű csomagtartó táskával! Az erős Oxford 600 anyagból készült tároló praktikus és stílusos megoldás a csomagtartóban való rendszerezett tároláshoz. Ne csak elkerüld a felesleges káoszt, de könnyedén elrendezheted a dolgokat az utazás során is. Stabil - A csomagtartó tároló rendelkezik egy fedéllel, melyet tépőzárral lehet rögzíteni. Amikor a tároló méretét csökkented, a fedél praktikusan bezárható. A padló is merevített, így az összecsomagolt tároló mozgatása egyszerűbbé válik. Zsebek - A csomagtartó tároló kielégíti a felhasználók különböző igényeit. Egy nagy belső rekesz található benne, melyet három kisebb rekeszre lehet osztani. Emellett a tároló négy hálós zsebbel rendelkezik az elején, valamint egy tépőzárral zárható zsebbel az oldalán. Fogantyúk - A praktikus csomagtartó tároló fém fogantyúkkal rendelkezik, így kényelmesen hordozható táska formájában is. Nincs szükség átcsomagolásra, amikor elhagyod az autót, egyszerűen csak át kell vinni a tárolót a csomagtartóból. Technikai adatok: Szín: Fekete Anyag: Oxford 600D Űrtartalom: 50 liter Kinyitott méret: 59 x 30 x 35 cm Súly: 3,20 kg Súly csomagolással együtt: 3,45 kg Tedd rendbe autód csomagtartóját és kényelmesen tárold benne az utazáshoz szükséges holmikat! A stílusos és kiváló minőségű csomagtartó táskával mindig rendszerezett maradnak a dolgaid az utazás során. Vásárold meg most és élvezd a kényelmet és praktikumot, amit ez a csomagtartó tároló kínál!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Multifunkciós, 3 rekeszes tárolókosár praktikus fogantyúkkal és tetővel - cipők, könyvek tárolására, csomagtartó rendszerezésére - 59x35x30 cm (BB-218" című hirdetést látja. (fent)