Betöltés...

LED autó fényszóró izzó pár, H7 típusú, készlet/szett, 2db, színhőmérséklet változtatható, CANBUS, 60W, hideg fény/meleg fény, szürke

Ár: 17.851 Ft

Termék leírás: Ez a LED autó fényszóró izzó szett egy H7 típusú izzópárt tartalmaz, amely két különböző színhőmérsékletű fényt képes előállítani. A hideg fény 6500 kelvin (K) színhőmérsékletű, míg a meleg fény 3800 kelvin (K) színhőmérsékletű. A színhőmérséklet a fény színét és hangulatát határozza meg: a hidegebb színhőmérséklet a kékre hajló hideg fényt jelenti, míg a melegebb színhőmérséklet a sárgásabb, melegebb fényt eredményezi. Gyorsan és könnyedén válthat a hideg és meleg fény között. Így a vezető könnyen kiválaszthatja a megfelelő fénybeállítást, az adott útviszonyoknak és látási körülményeknek megfelelően. Telepítés: Egyszerű "Plug & Play" telepítés, ami azt jelenti, hogy könnyen beszerelhető a járműbe, nincs szükség bonyolult vezetékekhez vagy speciális eszközökhöz. Beépített CANBUS: A fényszóró izzókhoz egy CANBUS rendszert is csatlakoztattak, ami megakadályozza az "égett izzó" hibaüzenetet. Így nem lesz probléma a jármű elektromos rendszerével kapcsolatban. A H7 izzók a következő specifikációkkal rendelkeznek: Megfelelő szórással rendelkeznek, amelyek ideálisak az alacsonyabb látótávolságú területek megvilágítására, mint például a ködben vagy esőben. Teljesítmény: 60W Színhőmérséklet: hideg fény/meleg fény (6500K/3800K) Fényerő: 8000 lumen (magas fényerejű) Vízállósági osztály: IP68 (védelem: por és permet elleni védelem) Élettartam: 30.000 óra (hosszú élettartamú, tartós kivitel) A világítástechnika rohamos fejlődésének eredménye, hogy az autógyártók legújabb modelljeiket már LED fényszóróval szerelik fel. Nemcsak jobban néz ki, de fényével kevésbé vakítja a szembejövőt, valamint irányított fényével Te is jobban látsz vele, mint egy normál fényszóróval. A LED technológia fejlődésének köszönhetően már a főfények is kiválthatóak LED-es lámpatestekkel. Csomag tartalma:
2 x H7 LED izzó (integrált adapter)
1 x Díszdoboz

Tulajdonságok: H7 LED-es autós izzók. Színhőmérséklet (változtatható):
- Hideg fény 6500K
- Meleg fény 3800K Ki- és Bekapcsolással változtatható színhőmérséklet. Teljesítmény: 60W Hűtés: Aktív - ventilátor Fényerő: 8000 lumen Üzemhőmérséklet: -40°C ~ +50°C Élettartam: 30 000 óra Vízállósági osztály: IP68 CANBUS: Igen, beépített. +400%-kal több fényt biztosít. Fényesebb és koncentráltabb fény. Egyszerű "Plug & Play" telepítés. CE tanusítvánnyal rendelkezik. Fontos tudni: A LED izzó előnye az alacsonyabb energiafogyasztás, hosszabb élettartam és a jobb láthatóság, így a gépjárművekben egyre elterjedtebb. Azonban mindig ellenőrizze a gépjármű kézikönyvét vagy konzultáljon egy szakemberrel, mielőtt izzókat cserélne.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Elektromos
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "LED autó fényszóró izzó pár, H7 típusú, készlet/szett, 2db, színhőmérséklet változtatható, CANBUS, 60W, hideg fény/meleg fény, szürke" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések