Betöltés...

Lökhárító felújító krém fekete 500 ml Motip 000753

Ár: 4.250 Ft

Fedezze fel a Motip fekete lökhárító felújító krémet, amely az egyik legjobb lökhárító felújító krém a piacon, különösen a festetlen külső műanyag elemek számára. Ez a kiemelkedő termék nem csak visszaállítja a külső műanyagok mély fekete színét és fényét, hanem tartós védelmet is nyújt a visszafakulással szemben. A benne található fekete színezőanyag gondoskodik arról, hogy a műanyag elemek színe hosszú távon élénk és ragyogó maradjon.Tulajdonságok és Előnyök- Védelem: A Motip által kínált lökhárító ápoló krém kiváló védelmet biztosít a külső műanyag elemeknek az időjárás káros hatásaival szemben, így megőrizve azok eredeti állapotát és fényét.- Kondicionálás: Ezenkívül csökkenti a szennyeződés újbóli lerakódását, kondicionáló hatásának köszönhetően, amely hosszan tartó ragyogást és védelmet biztosít.- Környezetbarát összetétel: Az oldószermentes formula szilicont tartalmaz, ami kíméletes a környezethez, miközben maximális ápolást nyújt a műanyag részleteknek.Használati JavaslatA Motip ajánlása szerint a lökhárító felújító krém használata havonta javasolt a legjobb eredmények érdekében. Rendszeres alkalmazásával a külső műanyag elemek nem csak hogy visszanyerik mély fekete színüket és fényüket, hanem hosszú távon is megőrzik azt, ellenállva a visszafakulásnak és az időjárás okozta károsodásoknak.ÖsszegzésA Motip fekete lökhárító felújító krém tökéletes választás mindazok számára, akik professzionális szintű ápolást szeretnének nyújtani autójuk külső műanyag elemeinek. Ez a termék nem csupán azonnali színmélyítő és fényvisszaadó hatással bír, hanem hosszú távú védelmet is biztosít, megkönnyítve a jármű karbantartását és növelve annak esztétikai értékét. Válassza a Motip minőségét, és biztosítsa autójának a legjobb védelmet és ápolást.Használata:Az alábbi lépések segítségével hatékonyan használhatja fel a lökhárító ápolót a legjobb eredmények elérése érdekében:
-Felkészülés: Minden használat előtt alaposan rázza fel a terméket, hogy az összetevői teljesen összekeveredjenek.
-Tisztítás: Tisztítsa meg alaposan a kívánt felületet, eltávolítva minden szennyeződést és zsírt, majd hagyja teljesen megszáradni.
-Alkalmazás: Vigyen egy kis mennyiségű lökhárító ápolót egy szivacsra vagy puha rongyra.
-Felvitel: Egyenletesen kenje fel a krémet a lökhárító vagy a kezelendő műanyag felületre, biztosítva, hogy minden területre jusson a termékből.
-Szárítás: Miután felvitte, hagyja a krémet legalább 5 percig száradni, hogy kellően be tudjon szívódni a felületbe.
-Felesleg eltávolítása: Az ápolóanyag száradása után az esetlegesen keletkezett felesleget távolítsa el, vagy óvatosan kenje szét egy tiszta ronggyal, hogy egyenletes és csillogó végeredményt kapjon.Ezeket a lépéseket követve a lökhárító ápoló segít visszaállítani a külső műanyag elemek eredeti fényét és színét, miközben védelmet nyújt számukra az időjárás okozta károk ellen.
Javasolt felhordási hőmérséklet az optimális hatás elérése érdekében 5-30 Celcius fok között.
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lökhárító felújító krém fekete 500 ml Motip 000753" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: