Betöltés...

Scosche MagicGrip Qi Mobiltelefon autós tartó - Fekete

Ár: 32.610 Ft

A Scosche MagicGrip Qi vezeték nélküli, öntapadó műszerfalra szerelhető, automatikus érzékeléssel állítható karú töltőt a jármű műszerfalára vagy bármilyen szilárd és sík felületre rögzítheti az autóipari minőségű, ragasztótalppal. Vezeték nélkül tölthet fel bármilyen Qi-kompatibilis eszközt akár 10 watt töltési teljesítménnyel, közvetlenül az eszközhöz csatlakoztatott töltőkábel használata nélkül.

Az idegen tárgy észlelése gondoskodik arról, hogy a töltés csak akkor aktiválódjon, ha semmi sem akadályozza azt a területet. Egyszerűen helyezze készülékét a MagicGrip töltőtekercs közelébe, és figyelje, hogy a karok automatikusan összecsukódnak, hogy biztonságosan megfoghassák és feltöltsék az eszközt. Az eszköz eltávolításához csak óvatosan húzza el a töltőtekercs területétől, és a MagicGrip érzékeli, és újra kinyitja a karjait. A tartóba legfeljebb 8,9 centiméter széles készülékek helyezhetők el.

A 360 fokban elforgatható és elforgatható alap a biztonságos pozicionálás érdekében rögzíti, és szinte bármilyen szögből optimális rálátást biztosít. A környezeti fényt érzékelő LED fénygyűrű jelzi a töltést, és beállítja az intenzitást világos és sötét beállításokban. A töltőfej és az eszköz közötti hőkezelési rés lehetővé teszi a felforrósodott levegő távozását, elősegítve az eszköz hűvösebb és biztonságosabb töltését. Kompatibilis iPhone, Android és a legtöbb Qi-kompatibilis eszközzel.


Tartalma:

Qi vezeték nélküli állítható kartartó,12 V-os autós hálózati adapter,USB C kábel, (2) vezetékcsipesz

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Scosche MagicGrip Qi Mobiltelefon autós tartó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: