Betöltés...

Mosókefe teleszkópos fogantyúval 3m Mega Drive

Ár: 16.263 Ft

Mosókefe teleszkópos fogantyúval 300 CM Mega Drive

A Mega Drive 300 cm-es teleszkópos fogantyús gépi mosókefe egy kiváló minőségű eszköz, amelyet az autó tisztításának megkönnyítésére terveztek. A 300 cm-ig állítható teleszkópos fogantyúval ez a kefe könnyű hozzáférést biztosít autója magas és nehezen elérhető felületeihez.
A kefe puha, de hatékony sörtékkel rendelkezik, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a port a karosszériáról, az ablakokról, a felnikről és az autó egyéb felületeiről. Tartós és kopásálló anyagokból készül, ami hosszú élettartamot és szilárdságot biztosít a gyakori használat során.
A teleszkópos fogantyú megkönnyíti a kívánt hossz beállítását, így a legjobb körülmények között moshatja és tisztíthatja autóját anélkül, hogy túlságosan le kellene hajolnia vagy ki kellene nyújtania a kezét. A fogantyú ergonomikus markolattal is rendelkezik, amely kényelmet és irányítást biztosít használat közben.
A Mega Drive 300 cm-es teleszkópos fogantyús gépi mosókefe praktikus és hatékony eszköz, amely segít kiváló minőségű eredményeket elérni autója tisztításában. Legyen szó a szennyeződések mindennapos eltávolításáról, autójának polírozásra való előkészítéséről vagy védőkezelések alkalmazásáról, ez a kefe a tökéletes választás az Ön számára.
Markolat hossza: 90 cm, 300 cm-ig nyúlik.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Mosókefe teleszkópos fogantyúval 3m Mega Drive" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: