Betöltés...

Kürt (duda) 12V kompresszorral extra hangos 139 dB HT119

Ár: 7.990 Ft

Az eszméletlenül hangos autó duda, amely valójában hajókürtszerű hatással bír, kivételes választás azok számára, akik nem csak hallani, de érezni is szeretnék jelenlétüket. Ez a kürt tökéletesen beépíthető autókba is, ahol a 12V-os tápellátásnak köszönhetően könnyedén működésbe hozható. Kétféle hangszínnel rendelkező hangtölcsére összesen 139dB hangnyomásra képes, ami rendkívüli hangerejű, így használatakor kiemelt figyelmet kell fordítani a biztonságra, hogy elkerüljük a halláskárosodást.Technikai adatok:-Tápellátás: 12V, ami biztosítja a könnyű integrációt a legtöbb jármű elektromos rendszerébe.
-Szükséges biztosíték: 15A (nem tartozék), amely védi az elektromos rendszert a túlterheléstől.
-Hangnyomás: A hangnyomás 115dB-től 139dB-ig terjed, biztosítva a figyelemfelkeltés lehetőségét.
-Frekvencia: 530 / 680 Hz (+/-5%), amely változatos hangzást eredményez.Fontos tudnivalók:-A termék méretei a termékleírás utolsó fényképén találhatóak.
-Figyelem: A termék használata halláskárosodást okozhat, így különös óvatosság szükséges.
-A kürt nem rendelkezik Európai minősítéssel, ezért OFF-Road használatra, azaz kizárólag zártpályás rendezvényeken engedélyezett a használata, közúti forgalomban nem.Miért válassza ezt a terméket?-Kompakt, könnyen szerelhető kivitel: Ez a duda nem csak hangos, hanem a telepítése is egyszerű, így bárki számára könnyen beépíthető.
-Figyelemfelkeltő hangereje: A rendkívüli hangnyomás biztosítja, hogy a kürt használatakor mindenki észrevegye a jelenlétét.
-Különleges alkalmazási lehetőségek: Ideális választás zártpályás eseményekre, ahol a hangereje teljes mértékben kihasználható anélkül, hogy közúti szabályokba ütköznénk.Fedezze fel ezt az eszméletlenül hangos autó dudát kínálatunkban, és tegye járművét megkülönböztetővé a többi közül. Kérjük, használatakor mindig tartsa szem előtt a biztonsági előírásokat és a környezeti tudatosságot.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kürt (duda) 12V kompresszorral extra hangos 139 dB HT119" című hirdetést látja. (fent)