Betöltés...

Színpolír fekete színű carnauba és P.T.F.E adalékkal 354ml the treatment

Ár: 2.850 Ft

A The Treatment fekete színpolír egy prémium minőségű autóápolási termék, amely carnauba viaszt és P.T.F.E. formulát tartalmaz, speciálisan a fekete színű fényezések regenerálására és védelmére kifejlesztve. Ez a színpolír speciális pigmenteket tartalmaz, amelyek tökéletesen feltöltik a fényezés apró sérüléseit és ragyogó fényt adnak az autó felületének. Alkalmazása ideális a kisebb karcolások és az oxidációs foltok eltávolítására, garantálva a fekete szín árnyalatainak intenzív megújulását és fényesítését.
Használata:
Felkészülés: Alaposan rázza fel a flakont, és távolítsa el a kupak alatti fóliát. Előkészítés: Bizonyosodjon meg arról, hogy a fényezés tiszta és száraz.
Alkalmazás: Vigyen fel egy kis mennyiséget egy puha ronggyal egy karosszéria elemre, majd egyenletesen oszlassa el.
Polírozás: A felvitt anyagot körkörös mozdulatokkal dolgozza bele a fényezésbe. Finis: Egy másik tiszta ronggyal távolítsa el a felesleget.
Módszer: Elemenként haladjon végig a teljes autón.
A The Treatment fekete színpolír 354 ml-es kiszerelésben érhető el, így biztosítva, hogy elegendő mennyiség álljon rendelkezésre a több alkalmazás során. Az USA-ban gyártott termék magas minőséget és megbízhatóságot garantál.
Kiszerelés: 354ml
Származási ország: USA
Ez a fekete színpolír tökéletes választás azok számára, akik szeretnék helyreállítani járművük eredeti fényét és ragyogását, miközben kiváló védelmet biztosítanak a környezeti hatásokkal szemben.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Színpolír fekete színű carnauba és P.T.F.E adalékkal 354ml the treatment" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: