Betöltés...

Színpolír fehér színű carnauba és P.T.F.E adalékkal 354ml the treatment

Ár: 2.850 Ft

A The Treatment fehér színpolír egy kiváló minőségű autóápolási termék, mely tartalmaz carnauba viaszt és P.T.F.E. formulát, kifejezetten a fehér színű fényezések regenerálására és védelmére tervezve. Ez a speciális színpolír különleges pigmenteket tartalmaz, amelyek tökéletesen feltöltik a fényezés apró sérüléseit, miközben ragyogó fényt kölcsönöznek az autó felületének. Alkalmazása kiválóan alkalmas a kisebb karcolások és az oxidációs foltok hatékony eltávolítására. Az autópolír mind kézi, mind gépi polírozás során könnyedén használható, így biztosítva a fehér szín árnyalatainak megújulását és fényesítését.
Használata:
-Felkészülés: Rázza fel alaposan a flakont, és távolítsa el a kupak alatti fóliát.
-Előkészítés: Győződjön meg róla, hogy a fényezés tiszta és száraz.
-Alkalmazás: Egy puha ronggyal vigyen fel egy kis mennyiséget egy karosszéria elemre, majd egyenletesen oszlassa szét.
-Polírozás: A felvitt anyagot körkörös mozdulatokkal masszírozza bele a fényezésbe.
-Finis: Egy másik tiszta ronggyal törölje le a felesleget.
-Módszer: Haladjon elemenként a teljes autón.A The Treatment fehér színpolír 354 ml-es kiszerelésben kapható, biztosítva ezzel, hogy elegendő mennyiség álljon rendelkezésre még több alkalmazásra is. A termék az Egyesült Államokban készül, garantálva a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot.
Kiszerelés: 354ml
Származási ország: USA
Ez a fehér színpolír ideális választás minden autótulajdonos számára, aki szeretné visszaállítani járművének eredeti fényét és ragyogását, miközben védelmet is biztosít a környezeti ártalmakkal szemben.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Színpolír fehér színű carnauba és P.T.F.E adalékkal 354ml the treatment" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: