Betöltés...

Autósampon nagy habzó képességgel Turtle Wax Max Power 53601 1,42L

Ár: 2.990 Ft

A Turtle Wax Power Max autósampon, rendkívül hatékony, kiváló koszoldási tulajdonsággal rendelkezik. A legmakacsabb szennyeződéseket is képes kíméletesen eltávolítani. *pH semleges formulájának köszönhetően nem károsítja a fényezést. Nagy habzóképességgel rendelkezik, így tökéletesen használható hablándzsában is.Az alábbi hígítási arányban használjuk a sampon szennyeződés mértékéhez képest:Egy vödör (4 liter) kézmeleg vízhez:
Használjon 100ml Turtle Wax Power Max sampont amennyiben: általános tisztítást szeretne eszközölni, melyen nem találhatók makacs szennyeződések. E a hígítási arány nem károsítja az előzőleg felvitt autó waxot vagy egyéb védelmet. Ilyen arányban a sampon pH semleges marad.Használjon 200ml Turtle Wax Power Max sampont amennyiben a szennyeződések nagyrésze: téli száradt sár, bogármaradvány, madárürülék. Ilyen keveréssel a sampon pH 8.5-ös értékű lesz.Használjon 300ml Turtle Wax Power Max sampont amennyiben a szennyeződések nagyrésze: régi autóviasz, fékpor, nem ráégett festékfolt, zsírmaradvány. Ez a bekeverés már pH 10-es értékkel fog bírni. Amennyiben fóliázásához, vagy kerámiához, esetleg fényezéshez készítenénk elő az autót, akkor is ezt a keverési módot érdemes használni.Hablándzsa használatához:
1:1 arányú hígítást kell használni közepes erősségű Xtreme habhoz.
Kiszerelés: 1,42 liter*pH semleges érték csak 100 ml-es higítási aránnyal érhető el 4 liter vízhez adva.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autósampon nagy habzó képességgel Turtle Wax Max Power 53601 1,42L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: