Betöltés...

Super White canbus H7 LED fényszóró szett - 1 pár, 200W (THM)

Ár: 16.990 Ft

Megelégelted, hogy az autód halogén izzói alig világítják meg előtted az utat? Tartasz tőle, hogy rossz látási viszonyok között az autód elé kerül valami, amit a gyenge lámpák miatt nem veszel észre? Ez a szuper, autós LED fényszóró kitűnő megoldást nyújt a problémára!

Ez a LED-es fényszóró minden autótípusba beszerelhető,  csomagban található beszerelési útmutató segítségével könnyedén beépíthető a régi, halogén izzók helyére, de ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább kérd szakember segítségét.

A LED fényszórók háza alumíniumból készült, a tökéletes hűtésről a nagykiterjedésű hűtőbordák gondoskonak. A H7-es izzó két oldalán SMD LED chipek találhatóak, amelyek sötét foltok nélküli, tiszta sugármintázatot bocsátanak ki. Az oldalanként 100W teljesítményű izzók színhőmérséklete 6000 kelvin.

Főbb jellemzői:
Autós LED fényszóró szettFoglalat: H72 db izzó a csomagbanMinden autómárkáhozAlumínium váz és hűtőbordaFeszültség: DC9-30VTeljesítmény: oldalanként 100WFényerő: kb. 8000 lumenSzínhőmérséklet: 6000K

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Elektromos
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Super White canbus H7 LED fényszóró szett - 1 pár, 200W (THM)" című hirdetést látja. (fent)