Betöltés...

Honda Civic VII UFO 5 sebességes váltógomb 2 színben - Fekete

Ár: 11.690 Ft

Kiváló minőségű Honda Civic VII UFO 5 sebességes váltógomb. Tökéletes cserealkatrész a megkopott, sérült váltógomb helyett.


A sebességváltó gombok strapabíró anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. Ergonomikus kialakítása biztosítja a pontos és sima váltást, míg stílusos designja javítja a jármű belső terének összképét. Cseréje roppant egyszerű, nem igényel speciális eszközöket vagy különösebb szakértelmet. Tedd kényelmesebbé és stílusosabbá a vezetést ezzel a tartós és praktikus sebességváltó gombbal.
Mikor ajánlott a Honda Civic VII UFO 5 sebességes váltógomb cseréje?
A sebességváltó gomb cseréje akkor ajánlott, ha észlelhető bármilyen rendellenesség vagy kopás a meglévő gombon. Ha a gomb repedezett, elvesztette rugalmasságát, vagy a feliratok idővel elhalványultak, nem csak rontja a vezetési élményt, de kényelmetlenséget is okoz, valamint rontja a gépjármű belső megjelenését is. Szintén fontos figyelembe venni a gomb működési zavarait, például nehézkes váltást vagy az érzékelő mechanizmus hiányosságait. Amennyiben ilyen problémákat észlelsz, a sebességváltó gomb cseréje elősegítheti az újbóli pontos és kényelmes váltást, valamint javíthatja az autó belső dizájnját és funkcionalitását.
A csere menete
A váltógombot mindössze le kell tekerni a váltórúdról, az új gombot pedig ennek mintájára visszahelyezni.
Termékinformáció

Honda Civic Gen 8 sebességváltó gomb HB (UFO), Sedan és Coupé modellekhez.
Kompatibilis Modellek


Honda Civic VIII 2006-2011


OE szám


54102-SNA-A01


Termékinformáció



Anyaga: Abs műanyag

Szín: Fekete



Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Honda Civic VII UFO 5 sebességes váltógomb 2 színben - Fekete" című hirdetést látja. (fent)