Betöltés...

Polírozógép, autófényező

Az autód újra a gyönyörű, gyári fényében tündökölhet az utakon. Felejtsd el a drága autómosókat és az autókozmetikai üzleteket... Az autód újra a gyönyörű, gyári fényében tündökölhet az utakon! Felejtsd el a drága autómosókat és az autókozmetikai üzleteket! Végezd el Te magad a fényezést, jóval olcsóbban! A kütyü használata rendkívül egyszerű és gyors! Zavar, hogy kocsid fényezése már nem az igazi? Szeretnéd ha úgy nézni ki mintha most hoztad volna ki a szalonból? Ahhoz, hogy régi pompájában ragyogjon az autód nem kell óriási összegeket autófényezésre költened. Ugyanis egy dologra lesz csak szükséged, erre a szuper kütyüre: a könnyedén használható Polírozógépre. Az autó polírozó szett segítségével újra régi fényében, karcmentesen láthatod szeretett kocsidat. Spórold meg a szakikra és a drága autókozmetikumokra költött pénzt, és végezd el gyorsan, olcsóbban, otthon Te magad a polírozást! Hasznos infók: A polírozó szivacs könnyedén eltávolítható, ezáltal tisztítható és cserélhető. A polírozógél adagolója a kütyü tartályának alján helyezkedik el, emiatt a kütyün lévő gomb lenyomása -a gél folyamatos fogyásával, egy bizonyos idő múlva- nem elegendő a gél kinyomásához. F inoman nyomd le a tartály tetejét, miközben a tartályt és az abban lévő folyékony autóviasz a polírozandó felület irányába, lefelé fordítod. A termék tulajdonságai: Szín: Fekete Anyag: ABS, szivacs Méretek: 110 x 110 x 92 mm Mit rejt a termék doboza? 1 db Polírozógép, autófényező (Szivacsos polírozófej + Gél tartály) 100 ml Polírozó gél 1 db Polírozáshoz kifejlesztett törlőkendő

Tovább
Adatlap
Ár: 10.290 Ft
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2023.09.15
Eddig megtekintették 34 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Polírozógép, autófényező
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Polírozógép, autófényező" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.