Betöltés...

Hólánc 255/40R18 König Reflex Edge

Ár: 142.900 Ft

König Reflex Edge hólánc 255/40R18 méretű gumiabroncsra

Csomag tartalma: 1 pár hólánc

A lánc, amely forradalmat jelent a formatervezésben, az egyszerű összeszerelésben és a járművön történő alkalmazásban. Használatra készen kerül szállításra. Felejtsd el a kusza láncokat: a König Reflex Edge már összeszerelve érkezik, és nem igényel a klasszikus láncokra jellemző rögzítéseket. Egyszerűen tegye fel az abroncsra, és feszítse meg. A Reflex Edge futófelületi egységei csavart láncszemekből készülnek, amelyek növelik a talajjal való érintkezési pontokat a hagyományos lineáris láncszemekhez képest, és egyúttal minimalizálják a lánc vastagságát. Az anyagválasztás és a felületkezelés garantálja a szükséges szilárdságot.

A König Reflex Edge hólánc forradalmian új, a legkönnyebben felszerelhető hólánc, amelyet kifejezetten a korlátozott kormányállású autókhoz fejlesztettek ki. A kettős merev ívrendszer a valaha volt legegyszerűbb és legintuitívabb illesztési műveleteket biztosítja. A Reflex Box az egykattintásos automatikus feszítőberendezés, a Könignél eddig kapható legerősebb, teljesen integrálva a hólánc kialakításába, amely megfeszíti a lánc összes részét, mind a belső, mind a külső oldalon. Az egyedi kialakítás és a feszítőrendszer teljes integrálása csökkentett dinamikus emelkedést biztosít, és elkerüli a lánc és a jármű kormányháza közötti interferenciát. Csavart keresztmetszetek a csökkentett vastagság érdekében. Alacsony profilú belső csatlakozások. A Wheel-Shield Level 1 integrált védelmet nyújt a keréknek a fémrészekkel való érintkezésből eredő karcolásoktól. Minden alkatrész, amely a kerékkel érintkezhet, karcolásgátló kompozit anyagból készül, az oldalsó elemeket pedig speciális nylon lökhárító készlet védi. A Reflex Edge PE-borítású ívvel rendelkezik, amely helyettesíti a tipikus oldalláncokat, amelyek felelősek lehetnek a kerék karcolódásáért. Praktikus és tartós táskába csomagolva, 95% RPET-ből (újrahasznosított műanyag) gyártva.

Tulajdonságok:


A König Reflex Edge hólánc saját táskájában praktikusan tárolható
Kialakítása miatt szűk kerék járatívbe is kényelmesen szerelhető
Könnyen egy mozdulattal, kézzel rögzíthető 3 lépésben
A láncszemek mérete a futófelületen és a kerék belső oldalán is 7 mm
Autómatikus feszítés (1 megállásos felszerelés)
Önfeszítő rendszer: igen
ABS / ESP kompatibilis
Könnyűfém felni védelem: igen
Terephasználatra nem javasolt!
Minősítés: TÜV, Ö-NORM 5117, EN 16662-1


A csomag tartalmazza az 1pár König Reflex Edge hóláncokat, szerelési útmutatót, felnivédő gomb készletet, javítókészletet, kesztyűt, szőnyeget.

König Reflex Edge hólánc szerelési útmutató PDF.

König Reflex Edge hólánc felszerelés videó:

Fontos biztonsági tudnivalók: Ezek a hóláncok illeszkednek ezen gumiabroncs méretekhez, vásárlás előtt ellenőrizze a jármű kézikönyvét, hogy a hóláncokat az adott autótípushoz és a rajta lévő gumiabroncsmérethez illesztheti-e.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 67 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Hólánc 255/40R18 König Reflex Edge" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: