Betöltés...

Bluetooth autós telefon kihangosító - Egyszerre akár két tel

Bluetooth autós telefon kihangosító - Egyszerre akár két telefont is csatlakoztathatsz rá! Tökéletes megoldás Biztonságos vezetés telefonálás közben Használata egyszerű Beépített mikrofon Szeretnél biztonságosan telefonálni vezetés közben? Esetleg kényelmetlennek találod a fülbe helyezhető handsfree eszközöket és egy kicsit többre vágynál? Ez az új bluetooth autó kihangosító lesz a tökéletes megoldás! Nem kell a kellemetlen headseteket használnod, vagy a rend őrei által kiszabott bírságot befizetned telefonálás miatt, mivel mostantól mindkét kezedet a kormányon tarthatod, miközben csevegsz. A kihangosító használata roppant egyszerű, csak helyezd fel a kocsi napellenzőjére a csíptető segítségével, majd csatlakozz rá a mobiloddal bluetooth-on keresztül és már fogadhatod is a hívásokat. A beépített mikrofon, hangerőszabályzó és a válasz gombok még egyszerűbbé teszik a kezelését! Az eszköz specialitása, hogy egyszerre akár két telefont is csatlakoztathatsz rá! A csomagban található egy szivargyújtós töltő és egy micro USB kábel, így akár vezetés közben is töltheted készülékedet. Méretét meghazudtolóan kiváló hangminőségű, erőteljes hangzással rendelkezik! Tulajdonságok: - Bluetooth autó kihangosító és zenelejátszó - Bluetooth 3.0 + EDR - 10 m távolságig fogja a jelet - Tartozék micro USB kábel - Beépített akkumulátor - Beépített mikrofon, és szabályzó gombok - Tartozék szivargyújtós töltő (DC-5V) - Különböző színekben készlettől függően, a színválasztást nem tudjuk biztosítani

Tovább
Adatlap
Ár: 2.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2023.09.14
Eddig megtekintették 63 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Bluetooth autós telefon kihangosító - Egyszerre akár két tel
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Bluetooth autós telefon kihangosító - Egyszerre akár két tel" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.