Betöltés...

Kerékpártartó Dacia Logan 2004-2012, csomagtér ajtóra, Viper3

Ár: 37.900 Ft

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó Dacia Logan 4ajtós 2004-2012-ig gyártott autókhoz.

A Menabo Viper kerékpártartó hátsó ajtóra szerelhető és három kerékpár szállítására alkalmas kerékpárszállító. Egyszerűen, hevederekkel felszerelhető Menabo hátsó kerékpárszállító. A Menabo Viper kerékpárszállító nagy előnye, hogy a magasan szállított kerékpárok nem fogják eltakarni a rendszámtáblát és a hátsó világítást, így biztonságosan autózhat.

Szállítható: 3 kerékpár
Terhelhetőség max: 15 kg / kerékpár
Össz teherbírás: 45 kg
Zárhatósága: nem zárható
Rögzítése: hevederekkel
Súlya: 6,9 kg
Anyaga: acél
Garancia: 2év


Menabo Viper szerelési útmutató PDF.
Menabo Viper technikai információk PDF.
Női- és gyermekvázas kerékpár rögzítése vagy vázadapter segítségével


Figyelem! A felszerelt kerékpártartó és kerékpárok nem teszik lehetővé a csomagtartóhoz való hozzáférést! A kerékpártartó felszerelését a hevederek végén lévő fém kampó teszi lehetővé, amely egy vékony gumis-műanyagos bevonattal van ellátva. Ez a bevonat az autó védelmére szolgál, de a gyakori fel-le szerelés következtében a védő réteg lekophat és sértheti az autó fényezését. Sajnos, ez a hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók vele járó tulajdonsága, amennyiben nem elfogadható Ön számára, akkor válasszon tetőcsomagtartóra vagy vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítót.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 93 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kerékpártartó Dacia Logan 2004-2012, csomagtér ajtóra, Viper3" című hirdetést látja. (fent)