Betöltés...

Üzemanyagellenálló, rugalmas tömítő Gasket Dressing 59ml Permatex 85420

Ár: 3.500 Ft

Az Gasket Dressing géltömítő kiválóan ellenáll az üzemanyagoknak, ideértve a benzint, gázolajat és benzint bioetanolnal is, így ideális választás azok számára, akik megbízható tömítést keresnek az autójukban vagy más gépi alkalmazásokban. Ezt a speciális géltömítőt könnyen használhatja mindenféle előre kivágott tömítéshez és a fejekhez is, valamint alkalmazhatja olyan megmunkált peremek tömítésére, ahol szükség van megbízható tömítőanyagra.
Az Gasket Dressing géltömítő rendkívül hőálló, hiszen -50 és +260 Celsius fok között tartósan ellenáll, így akár magas hőmérsékletű környezetekben is biztonságosan használható. Szilárdulása gyors, mindössze 10 perc alatt, de teljes kötéséhez 24 óra szükséges. Ez azt jelenti, hogy gyorsan alkalmazhatja, de hagyja időt a tömítőanyagnak a teljes kikeményedésre.
Az Gasket Dressing géltömítő számos autófolyadéknak ellenáll, beleértve a benzin-alkohol keveréket is. Emellett nem csepeg, így nem kell aggódnia a szivárgás miatt. A szenzorbiztos jellemzője további megbízhatóságot biztosít.
Ezt a sokoldalú géltömítőt számos alkalmazási területen használhatja, ideértve a fejtömítéseket, szelepfedél tömítéseket, olajteknőket, szívó tömítéseket, tengeri motorokat, dízel és benzines motorokat, sebességváltókat, tengely szerelvényeket, nyomatékváltókat, differenciál fedeleket, szivattyúkat és üzemanyag befecskendezőket is.
Legyen szó autójavításról vagy ipari gépek karbantartásáról, az Gasket Dressing géltömítő kiváló választás a megbízható és hosszú élettartamú tömítéshez és szigeteléshez. Ne hagyja, hogy a gépek szivárogjanak vagy meghibásodjanak, válassza ezt az erős és ellenálló géltömítőt a biztonságos és hatékony javításhoz.
Használati útmutató:
- Felkészülés: A kezelendő felületet alaposan tisztítsa meg, hogy ne legyen rajta por, szennyeződés vagy zsír. Biztosítsa, hogy a felület száraz legyen, mivel nedves felületen a termék hatása csökkenhet.- Alkalmazás: A géltömítőt vigye fel a felületre egyenletesen, gondoskodva arról, hogy minden részre jusson. Használjon megfelelő mennyiséget a tömítendő terület teljes lefedéséhez.- Várakozás: Miután felvitte a géltömítőt, várjon legalább 5 percet. Ez az időszak lehetővé teszi a terméknek, hogy megfelelően elterjedjen és kifejthesse a hatását.- Darabok összeszerelése: Az 5 perces várakozási idő után illessze össze a darabokat vagy részeket, amelyeket tömíteni vagy ragasztani szeretne. Győződjön meg róla, hogy a géltömítővel kezelt felületek közötti kapcsolat erős és stabil legyen.- Teljes kötés: A géltömítő alkalmazása után hagyja, hogy a tömítőanyag szilárduljon és kössön ki. A teljes kötési idő a környezeti hőmérséklettől függően változhat, de általában néhány órától akár 24 óráig is eltart.Fontos: Mindig kövessen minden gyártói útmutatót és biztonsági előírást a termék használata során, és gondoskodjon a megfelelő szellőzésről és védőeszközök használatáról szükség esetén.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 88 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üzemanyagellenálló, rugalmas tömítő Gasket Dressing 59ml Permatex 85420" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: