Betöltés...

Autó gyorswax (folyékony viasz) 650ml Moje Auto 19-084

Ár: 1.850 Ft

Az Moje Auto gyorswax (folyékony viasz)  egy extra gyors és könnyen használható termék, amely kifejezetten a modern autótulajdonosok igényeire lett szabva. Ennek a kiváló minőségű gyorswaxnak a segítségével jelentősen meggyorsítható a jármű száradási folyamata, miközben visszaadja annak természetes fényét és ragyogását.
A nedves karosszérián alkalmazott wax hármas hatással bír:
- Gyors Száradás: A wax segíti az autó gyorsabb száradását mosás után, így kevesebb időt kell szánni az autóápolásra.- Fényesség és Csillogás: Nem csak visszaadja, hanem fokozza is az autó festékének természetes fényét és csillogását, amely látványosan javítja a jármű megjelenését.- Időjárási Védelem: Egy védőréteget képez, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, így az autó festéke hosszabb ideig marad szép és fényes.A gyorswax használata rendkívül egyszerű és hatékony. Egy pár könnyed fújás után már csak áttörölni kell a felületet, és az autó festése már készen is áll, hogy szembe nézzen az út és az időjárás kihívásaival. A termék univerzális jellege miatt mindenféle típusú autófestéken alkalmazható, legyen szó matt, fényes vagy metál festékekről.
A Moje Auto gyorswaxa tökéletes választás mindazok számára, akik gyors és hatékony megoldást keresnek autójuk fényezésének ápolására és védelmére. Ez a termék nem csak megkönnyíti az autóápolást, hanem hosszú távú védelmet is nyújt, így az autó festése hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét és fényét.
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 100 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autó gyorswax (folyékony viasz) 650ml Moje Auto 19-084" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: