Betöltés...

Kétoldalú ragasztószalag 2,6 méter 3M

Ár: 1.350 Ft

Rendkívül erős 3M kétoldalú ragasztószalag olyan termék, amely azonnali és megbízható ragasztást biztosít. A 3M márka híres a minőségről és az innovációról, így ezen ragasztószalag nem kivétel.
A 3M kétoldalú ragasztószalag rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságainak és különféle szennyeződéseknek is, így kiváló választás kültéri vagy beltéri felhasználásra egyaránt. A szalag hossza 260 centiméter, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy számos projekt során hasznos legyen.
Ez a kétoldalú ragasztószalag különösen alkalmas autó dekorációk rögzítésére. Kiváló tapadása és tartóssága révén biztosítja, hogy az autód díszítése hosszú ideig makulátlan maradjon. Szélessége 10 milliméter, ami megfelelő méret a különböző feladatokhoz.
A 3M kétoldalú ragasztószalag segítségével könnyedén és hatékonyan rögzítheted díszítéseidet, anélkül, hogy aggódnod kellene azok tartóssága miatt. Ez a megbízható és erős ragasztószalag számos alkalmazási területen bizonyít, és a 3M márka garancia a minőségre és a teljesítményre.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 114 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kétoldalú ragasztószalag 2,6 méter 3M" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: