Betöltés...

LIQUI MOLY Diesel High Tech 5W-40 motorolaj 1 Liter

Ár: 5.190 Ft

A DIESEL HIGH TECH 5W-40 motorolaj kiváló minőségű és tulajdonságú szintetikus alapolajból és a motorolajokra vonatkozó legmagasabb teljesítményszinteket biztosító adalékrendszer felhasználásával előállított termék, melyet speciálisan a közvetlen befecskendezéses dieselmotorok számára fejlesztettek ki.

Nagy viszkozitási indexének köszönhetően speciális hidegfolyási tulajdonságokkal rendelkezik, így a téli üzemeltetés során mindvégig tökéletes motorvédelmet biztosít, véd az ilyenkor jellemző intenzív kopástól. Lehetővé teszi a gondmentes hidegindítást, kíméli a jármű akkumulátorát.

A szintetikus olajokra jellemzően kiváló oxidációs stabilitása folytán tartósan magas motorhőmérséklet alatt is megőrzi eredeti tulajdonságát. Tökéletes motorvédelmet biztosít, tisztán tartja a motor belső részeit, csökkenti a motoralkatrészek kopását, megvéd a korróziótól és közömbösíti az üzem közben keletkező savakat és meggátolja a feketeiszap képződést.

Olaj és további motorolajok az olaj-olajszuro.hu kínálatában. Kérdésével keressen bátran minket az info@olaj-olajszuro.hu e-mail címen, ahol készséggel segítünk az Önnek megfelelő motorolaj és szűrők kiválasztásában. 

Keressen minket www.olaj-olajszuro.hu  Kenőanyag és autófelszerelés webáruház.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Motorolaj
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 133 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "LIQUI MOLY Diesel High Tech 5W-40 motorolaj 1 Liter" című hirdetést látja. (fent)