Betöltés...

Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 LongLife motorolaj 1 Liter

Ár: 6.590 Ft

A Top Tec 4200 egy korszerű, csúcsminőségű, könnyű folyású motorolaj egész éves használatra.

A szintetikus technológiával készült, nem szokványos alapolajok és a legkorszerűbb adalékok kombinációja olyan motorolajat eredményez, mely kitűnő védelmet nyújt a kopás ellen, csökkenti az üzemanyag- és olajfogyasztás és gondoskodik a motor gyors átolajozásáról. Ez lehetővé teszi a gyártói előírások szerinti olajcsere intervallumok 30.000-50.000 km-ig (WIV) történő kitolását.

A Top Tec 4200 megfelel az Euro IV-es járművek állította követelményeknek és szigorúan előírt a koromszemcse szűrővel ellátott dízelautókhoz.

Speciálisan az Audi és VW csoport számára lett kifejlesztve a normál és a hosszú csere periódushoz is megfelel. Az összes benzines és dízel VW-hoz használható, kivéve az R5 és a V10 TDI motorokat.

Olaj és további motorolajok az olaj-olajszuro.hu kínálatában. Kérdésével keressen bátran minket az info@olaj-olajszuro.hu e-mail címen, ahol készséggel segítünk az Önnek megfelelő motorolaj és szűrők kiválasztásában. 

Keressen minket www.olaj-olajszuro.hu  Kenőanyag és autófelszerelés webáruház.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Motorolaj
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 142 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 LongLife motorolaj 1 Liter" című hirdetést látja. (fent)