Betöltés...

Liqui Moly Leichtlauf 10W-40 motorolaj 1 Liter

Ár: 4.790 Ft

A Liqui Moly Leichtlauf 10W-40 motorolaj részben szintetikus, részben magas finomítási fokú ásványolajból HC (HYDROCRACK) eljárással előállított termék. A benzines és a diesel-motorokra jellemző legmagasabb teljesítményszinteket biztosító adalékrendszer felhasználásával készített termék.

Széles viszkozitás-tartományú motorolaj, amely szélsőséges klimatikus viszonyok között is használható. Magas minőségű adalékainak köszönhetően véd a hidegindítás káros következményeitől. Tökéletes motorvédelmet biztosít, tisztán  tartja a motor belső részeit, csökkenti a motoralkatrészek kopását, megvéd a korróziótól és közömbösíti az üzem közben keletkező savakat és meggátolja  a feketeiszap képződést.

Ásványolaj-bázisú termékeknél alacsonyabb párolgási vesztesége csökkenti a motorolaj fogyasztást, ennek hatása révén mérséklődik a károsanyag kibocsátás.

Olaj és további motorolajok az olaj-olajszuro.hu kínálatában. Kérdésével keressen bátran minket az info@olaj-olajszuro.hu e-mail címen, ahol készséggel segítünk az Önnek megfelelő motorolaj és szűrők kiválasztásában.

Keressen minket www.olaj-olajszuro.hu  Kenőanyag és autófelszerelés webáruház.  



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Motorolaj
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 200 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Liqui Moly Leichtlauf 10W-40 motorolaj 1 Liter" című hirdetést látja. (fent)